Etusivu Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tervetuloa Orbiksen konesaliseminaariin 17.11.2017

17.11.2017

Ohjelma: Orbiksen konesaliseminaari 17.11.2017


8.30 Aamiaisbuffet
9.00 Tervetulosanat

Heikki Saukko
Myyntijohtaja
Orbis Oy

9.15-10.45 Palveluautomaatio konesali ja pilvipalveluissa

Moni konesaliyritys haluaa automatisoida palvelunsa - ja nopeasti. Kuinka fyysiset ja virtuaalipalvelimet lisäpalveluineen saadaan sähköisesti tilattaviksi? Täysautomatisoinnissa työ alkaa palveluiden muuttamisella modulaarisiksi. Esityksessä käydään läpi automatisoinnin haasteet ja esteet, erilaisia palvelumalleja ja käytännön esimerkkejä.

Pekka Järveläinen
Service Producer, Justin group
Puheenjohtaja, FDCF

11.00-12.00 Datakeskuksen tietoliikennekaapelointi

Konesalien kaapelointistandardit, erilaiset kaapelointimallit, tulevaisuuden tiedonsiirtonopeuksiin soveltuvista komponenteista - sekä valokuidun että Cat-kaapeloinnin näkökulmista.

Pekka Koivisto
PKOy

12.00 Lounas

Ilmoittautuminen

Pääkaupunkiseudulla järjestettävässä tilauisuudessamme on rajattu osanottajamäärä, jonka vuoksi pyydämme ilmoittautumaan 3.11.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen koulutus@orbis.fi Tilaisuus on maksuton.

Osoite: Hotel Haaga Central Park, Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki

Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: 

Orbis Oy avasi uuden verkkokaupan Viroon, Latviaan ja Liettuaan

02.11.2017

Orbis Oy on suomalainen yritys, joka toimittaa tietoliikenne- ja dataverkkojen komponentteja Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä. Vuodesta 2012 Orbis on kasvattanut Worbis-nimistä verkkokauppaansa. Orbis julkaisi 1.11.2017 Worbis.shopin Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Worbis-verkkokaupassa on kattava valikoima laadukkaita valokuitu, kupari- ja RF-verkkojen komponentteja sekä tuotteita testaukseen ja mittaukseen. Orbiksen ratkaisuja käytetään kiinteistöjen langallisissa ja langattomissa verkoissa, mobiiliverkoissa, liikenteessä, konesaleissa ja elektroniikkateollisuudessa.

"Worbis parantaa palveluamme Baltian asiakkaista. Se näyttää paikallisen varastotilanteemme ja tarjoaa erityisiä asiakasetuja”, kertoo Orbiksen markkinointipäällikkö Paula Meuronen. Regional Sales Manager Erkki Kämärä jatkaa: ”Worbis auttaa asiakkaitamme löytämään tuotetietoja helpommin sekä suunnittelemaan materiaalihankintoja projekteihin.”

Baltian Worbis sijaitsee osoitteessa http://www.worbis.shop 

Lisätietoja

Lisätietoja

UUTUUS: Pölysuojatut adapterit

13.09.2017

Orbikselta saa nyt valokuituadaptereita, joissa on sisäänrakennettu pölysuojain, joka peittää adapterin zirconia-hylsyn. Swing-suljin avautuu ja sulkeutuu automaattisesti, kun liitin kytketään tai irrotetaan adapterista. Näin irroitettavia suojatulppia ei enää tarvita. Valikoimastamme löytyvät sekä LC että SC –liitintyypit, koot duplex ja quattro, kuitutyypit yksimuoto sekä monimuoto OM3 ja OM4. Tuotteet ovat saatavilla myös Orbiksen verkkokaupasta.

Tilaa näytekappale >>

Osta Worbis-verkkokaupastamme>>

 Tärkeimmät edut:

  • Vähemmän pölystä johtuvia korjauskustannuksia
  • Tiivis kiinnitys, joka estää heilumisen tärinässä
  • Suojaa silmää laser-säteeltä
  • Turvallinen ja helppo asennus sekä irroitus ja nopea mittaus (koska suojatulppia ei ole)

Tekniset ominaisuudet/optiot

  • Sisäänrakennettu pölysuoja
  • Automaattisesti avautuva ja sulkeutuva suljin
  • Yhteensopivuus yleisten kaapelikokojen ja kuitutyyppien kanssa
  • Vaihtoehdot: Duplex ja Quattro, LC ja SC

Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: 

Verkkokauppa Worbikselle myymäläpaku

01.09.2017

Myymälauto lähtee kiertueelle

Worbis myymäläauto

Verkkokauppamme Worbis saa syyskuussa renkaat alleen ja lähtee kiertämään Suomea. Pakettiauton kokoinen myymälämme saapuu sinne, missä asiakkaamme ja työmaat sijaitsevat.

Kuskina toimii asiaskaspalvelustamme tuttu Tero Hopponen. Myymäläautossa voit tutustua valikoimaamme lähietäisyydeltä ja saada vastauksia kysymyksiin samantien. Tuotteita voi ostaa suoraan autosta laskulla.

Lue lisää ja katso kiertueaikataulu>>

Lisätietoja

Pages