Etusivu Ajankohtaista Avoin työpaikka: Myynnin tekninen tuki

Avoin työpaikka: Myynnin tekninen tuki

16.05.2018

Rekrytointi

Orbis Oy on vuonna 1949 perustettu suomalainen tiedonsiirtotuotteiden toimittaja. Olemme erikoistuneet langattomien verkkojen RF-teknologiaan sekä valokuituteknologiaan ja meidän ratkaisuita käytetään tiedonsiirtoverkkojen rakentamiseen kiinteistöjen sisäverkoissa, julkisten tilojen ja liikennevälineiden langattomissa yhteyksissä, teleoperaattorien kiinteissä ja mobiiliverkoissa, konesaleissa sekä teollisuudessa varmistamaan datan luotettava liikkuminen.

Toimintamme laajentuessa haemme vahvistusta myyntiorganisaatioomme Orbis Oy:n myyntitiimiin Vantaalle, etsimme

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

Roolissasi tulet työskentelemään yhdessä myynnin ja tuotantojohdon kanssa vastaten teknisestä asiantuntijatuesta. Tulet osallistumaan myös uusien tuotteiden/ratkaisuitten suunnitteluvaiheeseen sekä edistämään näiden tuotteistusta ja myyntiä.

Haemme teknisen koulutuksen omaavaa henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa osaamista ja kiinnostusta erilaisista tiedonsiirron teknologioista (valokuitu- ja RF-teknologia) sekä laaja-alaista ymmärrystä verkkoinfrastruktuurista ja verkkolaitteista. Lisäksi aikaisempi kokemus tiedonsiirron aktiivilaitteista ja suunnittelutyökaluista katsotaan eduksi.

Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja ja sinua motivoi myynnin onnistumiset.  Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja pystyt pitämään useita naruja käsissä. Olet luonteeltasi sosiaalinen ja pystyt toimimaan asiakasrajapinnassa sekä verkostoitumaan toimittajiin ja urakoitsijoihin. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittämään tulevaisuuden ratkaisuita eri toimialoille varmistamaan yhä kriittisemmäksi muodostuvan tiedonsiirron toimivuuden myös huomisen vaatimuksia vastaan.

Suomen lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa englanninkielen taitoa ja kykenet kommunikoimaan englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Tehtävään kuuluu matkustamista, joten odotamme hakijalta myös matkustusvalmiutta ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja monipuolisen työn, missä pääset rakentamaan omaa toimenkuvaasi vahvuuksiesi mukaan. Saat tueksesi ammattitaitoisen, lämminhenkisen ja osaavan tiimin tukemaan kehittymistäsi ja varmistamaan onnistumisesi tehtävässäsi.

Pyydämme lähettämään hakemukset, palkkatoiveen ja ansioluettelon 31.5.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@orbis.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Orbiksen kehitysjohtaja Jani Linna-Aro perjantaina 18.5.2018 klo 14-15 ja torstaina 24.5.2018 klo 13-14, puh. 040-350 1866.

Hae samanlaista sisältöä: