Etusivu Tuotteet Konesalituotteet

Konesalituotteet


Orbis tunnetaan kyvystään kuunnella asiakkaidensa tarpeita. Pitkäaikaiset kumppanuussuhteet sekä asiakkaiden että valmistajien kanssa kertovat luottamuksesta, ratkaisukyvystä, toimintavarmoista tuotteista sekä erityisesti helposta ja joustavasta toimintatavastamme. Varastoimme yleisimmin käytettäviä kytkentäkaapeleita ja muita verkkokomponentteja Vantaalla, josta voi tehdä tilauksia helposti ja nopeasti verkkokauppamme Worbis.fi:n kautta tai käydä vaikka noutamassa paikan päältä.
Etsimme jatkuvasti uusia laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä tuotteita eri puolilta maailmaa. Maahantuontia täydentää Orbiksen oma monipuolinen tuotantolaitos Viron Sauessa, jossa olemme valmistaneet tiedonsiirron tuotteita vuodesta 1999 asti.
 

Mekaniikka

Konesali tarvitsee ytimelleen eli palvelimille optimaalisen ympäristön. Konesalin rakenteiden tulee olla optimoituja tarpeiden kokoluokkaan sekä helposti laajennettavissa. Energia on konesalien ylläpidossa merkittävä kuluerä, mutta hallittavissa suunnittelulla ja älykkäillä ratkaisuilla. Tarpeisiin sopivat sähkönsyöttö-, jäähdytys- ja lämmönsiirtomenetelmät mahdollistavat energiankäytön optimoinnin sekä parhaimmillaan kulujen seurannan laitekohtaisesti.

Jämäkät, mittatarkat ja räätälöidyt palvelin- ja tietoliikenneräkit

Palvelin- ja tietoliikenneräkkejä on saatavilla Orbikselta lukuisia erilaisia kokoonpanoja. Mitoiltaan räkit ovat yleensä 1000 ja 1200mm syvyisiä sekä 600 ja 800mm levyisiä. Korkeuden osalta tyypillisin korkeus on 42U, mutta myös muut korkeusvaihtoehdot ovat saatavilla. Räkit voidaan varustaa sivuseinillä tai ilman seiniä, rei´itetyillä pariovilla tai räkin levyisellä ovella. Ovien rei’itysaste voi olla jopa 80%. Alumiiniset räkit ovat tukevia ja kestävät paljon painoa.

Erilaiset lukitusratkaisut ovat saatavilla sarjoitetuista lukoista sähköisen kulunvalvonnan ratkaisuihin. Räkit voidaan toimittaa koottuina tai vähemmän varastotilaa vievinä “flatback”-toimituksina.

Kaapelointi

Nykyaikaisten konesalien tiedonsiirtotarpeisiin valokuitu on kapasiteetiltaan suurin, luotettavin ja skaalautuvin tiedonsiirron väline, mutta parikaapeleilla on myös edelleen sovelluskohteensa.
Tiedonsiirtomäärät ovat konesaleissa suuria ja kaapelointeja tarvitaan runsaasti eri laitteiden välille. Jatkuvasti muuttuvan ja kehittyvän konesaliympäristön ratkaisuiden on oltava
modulaarisia ja helposti ylläpidettäviä. Näihin tarpeisiin on kehitetty uudenlaisia tiedonsiirron ratkaisuja ensinnäkin suuremman kapasiteetin aikaansaamiseksi sekä toisekseen kaapelointien runsaan määrän ja käsiteltävyyden hallintaan. Orbis antaa Huber+Suhnerin MTP-runkokaapeloinnille 25 vuoden järjestelmätakuun.
 

Ja paljon muuta

Koldlok-harjakset, Hotlok-peitelevyt... tutustu uudistuneeseen valikoimaamme ja lataa juuri julkaistu
 
Hae samanlaista sisältöä: