Etusivu Yritys Asennus- ja suunnittelukumppanit

Asennus- ja suunnittelukumppanit

Sisätilojen kuuluvuusverkot

Tarjoamme avaimet käteen-ratkaisuja sisätilojen kuuluvuusverkoista seuraavien asennus- ja suunnitteluyritysten kanssa yhteistyökumppanien kanssa.


Bandercom Oy

Bandercom

Bandercom tarjoaa laajan kirjon radioverkkoihin ja tehtäväkriittisen viestintään liittyviä asiantuntija- ja toteutuspalveluita. Yritys toteuttaa asiakaslähtöistä kuuluvuuden parantamista kiinteistön sisätiloissa ja kriittisillä alueilla. Bandercom on erikoistunut mm. riippumattomiin verkkoratkaisuihin, joissa yhtä antenniverkkoa hyödynnetään laajasti eri teknologioiden ja useiden operaattoreiden monipalveluverkkona. Näin toimien sisätilaratkaisulle saadaan eniten lisäarvoa sekä samalla täytetään viranomaismääräyksien ehdot.

http://www.bander.com


Browacom Oy

Browacom

Browacom Oy tekee langattomien tietoliikenneverkkojen asentamis-, käyttöönotto-, testaus, vika- ja mastotöitä. Browacomin erikoisosaamiseen kuuluvat myös sisäpeittoantenniverkkojen kuuluvuuskartoitukset, suunnittelu- ja asennustyöt.

www.browacom.fi


Elektro-Arola Oy

Elektro-Arola

Elektro-Arola Oy on erikoistunut hälytys- ja viestintätekniikan kokonaisratkaisujen toimittamiseen etenkin viranomaissektorille. Erilaisia RF-sisäpeittoratkaisuja Elektro-Arola on toteuttanut mm. hälytys- ja johtokeskuksiin, palo- ja pelastusasemille sekä teollisuuskohteisiin.

www.elektro-arola.fi


Palmionet Oy

Palmionet

- ratkaisuja tiedonvälitykseen

Palmionet Oy on joensuulainen IT-yritys, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää tietoverkkoja teleoperaattoreille, verkko-osuuskunnille, yrityksille ja julkisille toimijoille. Palmionet Oy toimittaa myös laitteita palveluihin liittyen. Vuonna 2006 toimintansa aloittaneella Palmionet Oy:llä on asiakkuuksia ympäri Suomea.

http://palmionet.fi/


TelePatrol

TelePatrol
www.telepatrol.fi


HT-Data

www.htdata.fi