Etusivu Yritys Worbis etsii jälleenmyyjiä

Worbis etsii jälleenmyyjiä

Tiedonsiirtoverkkojen määrä monipuolistuu ja lisääntyy. Nopean saatavuuden ollessa asiakkaillemme tärkeää, etsimme jälleenmyyjiä verkkokauppamme Worbiksen tuotteille parantamaan niiden jakeluverkostoa.

Orbis Oy on suomalainen vuonna 1949 perustettu yksityisomistuksessa oleva tiedonsiirron tuotteiden toimittaja ja valmistaja. Tuotteitamme käytetään tietoliikenneverkkojen rakentamiseen mm. kiinteistöjen sisäverkoissa, julkisten tilojen ja liikennevälineiden langattomissa yhteyksissä, teleoperaattorien kiinteissä ja mobiiliverkoissa, konesaleissa sekä teollisuudessa. Oma tuotantomme mahdollistaa asiakaskohtaisesti räätälöidyt tuotteet joustavasti ja nopeasti.

Worbis - valtuutettu jälleenmyyjäVerkkokaupassamme Worbiksessa on myynnissä yleisimpiä tiedonsiirron kaapeleita ja asennustarvikkeita kiinteistöjen valokuitu- ja parikaapelointeihin, teleoperaattorien kiinteisiin verkkoihin, konesaleihin sekä sisätilojen kuuluuvuusverkkoihin. Valikoimamme netissä kasvaa ja kehittyy jatkuvasti.

Mahdolliselle jälleenmyyjällemme Worbiksen tuotevalikoima voi olla uusi mahdollisuus tai luonteva laajennus olemassa olevaan tuotevalikoimaan yrityksen sijainnin tai palvelutarjonnan puitteissa. 

Worbiksen jälleenmyyjille tarjoamme

1) Teknistä tuotetukea asiantuntijoiltamme
Jälleenmyyjältämme ei edellytetä atomitason teknologiaosaamista, vaan olemme valmiita auttamaan perusasioista lähtien. Orbiksella on vuosikymmenten kokemus erityisesti RF- ja valokuituteknologioista, ja niiden käytöstä erilaisissa suomalaisissa tiedonsiirron sovelluksissa. Oman tuotekehityksen ja valmistuksen myötä osaamme myös käytännössä soveltaa verkkokomponenttejamme paikallisiin sekä haastaviinkin ratkaisuihin.

2) Tuote- ja markkinointimateriaalia
Esitteissämme on tila jälleenmyyjän yhteystiedoille. Tuoteluettelot saa halutessaan excel-muodossa, jotta ne voi ladata omaan IT-järjestelmään tai vaikka verkkokauppaan. Tuotekuvat ja -tiedot sekä muu markkinointimateriaali ovat vapaasti jälleenmyyjiemme käytettävissä. Tuotamme jatkuvasti tuotteisiimme liittyvää syventävää tietoa sekä oppaita suomenkielellä.

3) Koulutusta ja tapahtumia
Järjestämme säännöllisesti koulutusta ja tapahtumia tuotteisiimme, sovellusalueisiin ja teknologioihin liittyen. Lue lisää kotisivujemme kalenterista>>

4) Jälleenmyyjä-alennus
Luonnollisesti hinnoissa on tilaa myös jälleenmyyjän omaan katteeseen sekä jälleenmyyjä saa hinnoitella tuotteet parhaaksi katsomallaan tavalla.

5) Koontilaskutus eikä minimitilausrajoja
Laskutamme tilaukset kahden viikon välein kootusti eikä tällöin yksittäisillä tilauksilla ole euromääräistä minimitilausrajaa.

6) Varaston aloituspaketti
Koska saatavuus on loppuasiakkaillemme tärkeää, halutessaan jälleenmyyjä voi heti ottaa tuotteita 2000 eurolla "käsivarastoon". Varaston aloituspaketilla on 90 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Yhteyshenkilömme auttaa tarvittaessa määrittämään tyypilliset suosikkituotteet.

7) Jälleenmyyjä-tunnuksen käyttöoikeus
Jälleenmyyjä saa käyttää markkinoinnissaan "Valtuutettu Worbis-jälleenmyyjä"-tunnusta.

8) Sähköinen tilauskanava
Verkkokauppamme Worbiksen Extranet-puolella näet tuotteiden varastosaldot ja jälleenmyyjähinnat sekä voit jättää tilauksia mihin kellonaikaan tahansa.

9) Nimetty yhteyshenkilö
Jokaisella jälleenmyyjällä on Orbiksella oma yhteyshenkilö, jonka kautta asiat hoituvat sujuvasti. Kuuntelemme herkästi kumppaniemme toiveita sekä tiedonsiirtoverkkoja toteuttavien asiakkaidemme tarpeita, joiden avulla kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja valikoimaamme.

10) Kysyttävää?
Jälleenmyyjäsopimuksiin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä myyntijohtajaamme Anu Peussaan p. 0400 902 402 tai anu.peussa(at)orbis.fi.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Worbiksen jälleenmyyyjät valitaan yrityksen asiakaskunnan ja toimintavision perusteella. Edellytämme vähintään 6000 euron myyntiä 6 kuukauden aikana. Mikäli myyntitavoite ei toteudu, jälleenmyyntisopimus purkautuu.

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, ole yhteydessä myyntijohtajaamme Anu Peussaan p. 0400 902 402 tai anu.peussa(at)orbis.fi.