Home Ajankohtaista

Ajankohtaista

Avoimia positioita

21.09.2022

Rekrytoimme

Kasvamme ja tarvitsemme lisää tekijöitä myyntiin ja markkinointiin.

Etsimme sisukkaaseen joukkoomme kokoaikaiseen, vakituiseen työhön  

  • kahta teknistä myyjää 
  • markkinoinnin asiantuntijaa  

Katso tarkemmat tehtävänkuvaukset täältä ja hae heti! 

Hae samanlaista sisältöä: 

Datakeskusalan tapahtuma: Future Data Summit 12.10.2022

13.09.2022

Future Data Summit @Koskenranta 12.10.2022

Tervetuloa Future Data Summitiin keskiviikkona 12.10. klo 9–16.30

Finnish Data Center Forumin (FDCF) järjestämä Future Data Summit pidetään tänä vuonna data & energia -teemaisena tapahtumakeskus Koskenrannassa (Katariina Saksilaisen katu 9), Helsingissä. Neljättä kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa datakeskusalan asiantuntijat ja toimijat päiväksi saman katon alle inspiroitumaan, jakamaan tietoa ja verkostoitumaan.

Orbis Oy on mukana kultasponsorina. Osastollamme G13 esittelemme ratkaisuja datakeskusten ja laitetilojen infraan ja sähkönjakeluun. Pääset tutustumaan esimerkiksi päämiehemme LeGrandin UPSeihin.

TAPAHTUMAN TIEDOT JA AIKATAULU:
Tapahtuma: Future Data Summit 2022
Päivämäärä: keskiviikko 12.10.2022
Aika: 9.00–16.30
Paikka: Tapahtumakeskus Koskenranta
Osoite: Katariina Saksilaisen katu 9, 00560 HELSINKI

Lue lisää: https://www.fdcf.fi/future-data-summit/

REKISTERÖIDY TÄSTÄ >>

Hae samanlaista sisältöä: 

PDU-valikoimamme laajeni

04.07.2022

PDU-valikoimamme laajeni
PDU (Power Distribution Unit) jakaa virtaa datakeskuksen tietoliikenne- tai serveriräkissä oleville IT-laitteille sekä valvoo ympäristöolosuhteita.

Saatavilla on lukuisia PDU-vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarpeisiin; perusmalleista mittaaviin ja etähallittaviin malleihin, joilla voidaan mm. seurata sähkönkulutusta tai käynnistää laitteita etänä.

PDU-valikoimamme laajetessa uudistimme myös PDU-oppaamme, josta saat apua sopivan PDU-ratkaisun valintaan. Lisäsimme myös suosituimpia PDU-malleja verkkokauppaamme.

Uudistuneen PDU-oppaamme sekä verkkokauppavalikoimamme löydät täältä: https://www.orbis.fi/tuotteet/pdu

Hae samanlaista sisältöä: 

Kesän 2022 aukioloaikamme

13.06.2022

Palvelemme myös kesällä

Palvelemme juhannusviikon torstaina 23.6. poikkeuksellisesti klo 814. Verkkokauppatilaukset tulee jättää klo 12 mennessä.

Juhannusaattona olemme suljettuna.

Muutoin asiakaspalvelumme ja varastomme ovat auki koko kesän normaalisti, arkisin klo 8–16.

Tavoitat meidät puhelimitse 020 478 8600 tai sähköpostilla asiakaspalvelu(at)orbis.fi.

Mukavaa kesää!

 

Hae samanlaista sisältöä: 

Uusi esite: Urban Pole™

07.06.2022

Urban Pole™ -esite
Kehittyvät mobiiliverkon teknologiat käyttävät aiempaa lyhyempiä yhteysetäisyyksiä. Tämä tarkoittaa kaupungeille tiheään rakennettavaa tukiasemapylväiden verkostoa. 

Urban Pole™  on pylväs, joka toimii kaupunkitukiasemana eli valmiiksi kytkettynä ja asennettuna alustana mobiiliverkolle. Alusta mahdollistaa myös valaistuksen integroinnin.

Kokosimme pylväästä lyhyen esitteen – lataa se täältä.

Hae samanlaista sisältöä: 

Jetting Ab:n kuidunpuhalluslaitteet Orbiksen valikoimaan

07.02.2022

 

Valokuidun puhalluslaitteet

Puhallustekniikalla säästöä asennuskustannuksiin

Kuituja asennetaan perinteisesti maahan kaivamalla tai kairaamalla. Taajamissa tämä perinteinen asennustapa on hankala, koska maata on avattava. Puhallustekniikka on vaihtoehtoinen ja yleistyvä tapa, sillä se mahdollistaa verkon laajentamisen olemassa olevilla putkilla, maata uudelleen avaamatta. Tekniikka tuo asennusyritykselle säästöä, koska verkonlaajennusprojektiin tarvitaan perinteistä menetelmää vähemmän laite- ja henkilöresursseja.

Vastataksemme markkinan kasvavaan tarpeeseen ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä laajemmin, olemme solmineet valokuidun puhalluslaitteista edustussopimuksen ruotsalaisen Jetting Ab:n kanssa. Vuonna 2008 perustettu Jetting toimii Ruotsin Tidaholmissa, jossa sillä on omat tuotekehitys- ja tuotantotilat. Suomessa toimimme yksinoikeudella Jettingin virallisena jälleenmyyjänä.

Tutustu valokuidun puhalluslaitteisiin tarkemmin verkkokaupassamme Worbiksessa.

Laitteet laadukkaita ja pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja

Jetting valmistaa valokuidun puhalluslaitteet niiden elektroniikkaa lukuun ottamatta alusta alkaen itse. Laitteet ovat erittäin laadukkaita, kevyitä ja pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja. Ne kestävät sadetta, lunta ja likaa, ja soveltuvat kaikenlaisille kuiduille ja putkille. Laitteissa ei ole irto-osia, joten niiden käyttöönotto on yksinkertaista, eikä vaadi erityisiä työkaluja. Laitteet ovat myös toiminnaltaan varmoja ja tarvittaessa käyttäjän helposti itse huollettavissa. Optiona laitteille on saatavissa puhallusprojektin dokumentointijärjestelmä. Sekä laitteiden että varaosien saanti Ruotsista on joutuisaa.  

Katso laitteet ja niiden tekniset ominaisuudet verkkokaupastamme Worbiksesta.

Katso tarkemmat tiedot verkkokaupastamme Worbiksesta

Tarvitsetko lisätietoja, laitedemon tai huoltoa? 

Ota yhteyttä asiakkuuspäällikköömme Harri Mutaseen tai tekniseen asiantuntijaamme Pasi Harjulaan – yhteystiedot löydät alta.

Lisätietoja

Poikkeuksia loppuvuoden toimitus- ja palveluajoissa

19.12.2021

Hyvää joulu ja onnellista uutta vuotta 2022!

Torstaina 23.12. ja perjantaina 31.12. Postitse ja Schenkerillä toimitettavat tilaukset tulee jättää klo 11:een mennessä, ja varastomme noutopisteestä noudettavat tilaukset klo 13:een mennessä.

Asiakaspalvelumme ja varastomme palvelevat klo 8–14.

Jouluaattona 24.12. ja loppiaisena 6.1. olemme suljettuna.

Kiitämme kuluneesta vuodesta, ja toivotamme rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!

Hae samanlaista sisältöä: 

LuxTurrim5G-ratkaisut valmiita maailmanlaajuisille älykaupunkimarkkinoille

16.12.2021


Nokian vetämä LuxTurrim5G-hanke on saavuttanut tärkeän välietapin saatuaan päätökseen älypylväiden, data-alustan ja siihen liittyvien älykaupunkipalveluiden tutkimus- ja kehitysvaiheen. Monialainen 26 yhteistyökumppanin konsortio on saavuttanut lupaavia tuloksia. 

Modular smart pole in EspooOlemme toteuttaneet älypylvääseen kompaktin kaapelointiratkaisun, jonka ansiosta integroitavat laitteet on saatu yhdistettyä samaan tiedonsiirron ja sähkönsyötön kokonaisuuteen. Ratkaisun kilpailuetuna on myös sen modulaarisuus, joka takaa sen, että älypylvääseen voidaan joustavasti lisätä ja vaihtaa laitteita koko sen elinkaaren ajan”, sanoo Orbis Oy:n toimitusjohtaja Jani Linna-Aro.

LuxTurrim5G-ekosysteemin kehittämä ratkaisu muodostaa “kaupungin digitaalisen selkärangan”, jonka avulla kaupungeista saadaan älykkäämpiä ja kestävää kehitystä edistävämpiä. Konseptin keskiössä olevista älypylväistä on jo kehitetty esikaupallinen tuoteperhe, joka vastaa kaupunkien monenlaisiin tarpeisiin. Älypylväät on varustettu nopeita, luotettavia ja turvallisia tietoliikenneyhteyksiä tarjoavilla 5G-tukiasemilla, joiden lisäksi pylväisiin voidaan integroida sään, lämpötilan, ilman laadun ja hiilidioksidin mittaukseen sekä navigointiin käytettäviä sensoreita, videokameroita, tutkia, lidareita ja muita laitteita.

Kokonaisratkaisuun kuuluu myös älypylväistä ja muista lähteistä saatavia datamassoja luotettavasti ja tehokkaasti käsittelevä data-alusta sekä datapohjaisia palveluita mahdollistava datan markkinapaikka. Alustan avulla kaupungit ja yritykset voivat hyödyntää dataa omiin tarpeisiinsa ja luoda kokonaisvaltaista tilannekuvaa.  Lisäksi ekosysteemissä on pilotoitu ja valmisteltu kaupallistamista varten useita digitaalisia palveluita liittyen esim. julkisten paikkojen turvallisuuteen, vähäpäästöiseen logistiikkaan, itseohjautuvaan liikenteeseen ja terveelliseen elinympäristöön.   

Ekosysteemikumppanit ovat myös tehneet paljon uraauurtavaa yhteistyötä ratkaistakseen tiedon yksityisyyteen liittyviä asioita, suunnitelleet ohjeistusta älykaupunkien suunnitteluun, selvittäneet uusia liiketoiminta- ja operointimalleja sekä luoneet monimutkaisen liiketoimintaympäristön ymmärrystä. 

Yksi merkittävä konkreettinen tulos on 19 älypylväästä, kahdesta älykkäästä ja turvallisesta bussipysäkistä sekä yli 250 toisiinsa liitetystä IoT-laitteesta (Internet of Things) koostuva älykaupungin pilottiympäristö Nokian kampuksen ympäristössä Espoossa. Se mahdollistaa uusien ratkaisujen pilotoinnin ja testaamisen käytännössä ja alueesta tehdyn digitaalisen kaksosen avulla myös virtuaalisesti. Seuraavaksi suunnitteilla on uusia pilotteja aidoissa kaupunkiympäristöissä. Ekosysteemi valmistee parhaillaan ratkaisun kaupallistamista: älypylväiden toimitusvalmiutta hienosäädetään teknisten yksityiskohtien osalta, palveluportfoliota määritellään ja erilaisia liiketoimintamalleja on valmisteilla.  

Espoon pilotin kautta LuxTurrim5G-konsortio tähtää globaaleille markkinoille, joiden ennustetaan kasvavan 1000 miljardiin euroon vuoteen 2025 mennessä. Nyt käynnissä olevalla Dubain maailmannäyttelyllä (Expo 2020 Dubai) on tässä tärkeä rooli. Dubaissa Nokia ja kumppaniyritykset esittelevät LuxTurrim5G:n yhteistarjoamaa ja kahta toiminnallista älypylvästä puolen vuoden ajan globaalille yleisölle. Useita keskusteluja potentiaalisten asiakkaiden kanssa onkin jo käynnissä. 


Taustatietoja: www.luxturrim5g.com 

Lehdistötiedote 16.12.2021

LuxTurrim5G video

White paper, 25.5.2020

LuxTurrim5G-ekosysteemin yhteistyökumppanit: Nokia Bell Labs, Nokia, Premix, Teleste, Vaisala, Indagon, Rumble Tools, Orbis, Tehomet, Destia, Sitowise, Caruna, A-Insinöörit (AINS Group), Link Design & Development, Vediafi, Agora Networks, Sensible 4, L7 Drive, City of Espoo, Finnish Transport and Communications Agency Traficom, VTT, Aalto University, Tampere University, University of Helsinki ja Spinverse (ekosysteemin koordinaattori). Projektia rahoittavat yhteistyökumppanit ja Business Finland.

Projektin tuloksia esiteltiin webinaarissa 16.12.2021: Digital backbone and services for sustainable smart cities

Lisätietoja

 

Hae samanlaista sisältöä: 

Pages