Home Ajankohtaista Huber+Suhner julkaisee uusia antenneja

Huber+Suhner julkaisee uusia antenneja

24.05.2010

H+S Sencity Spot-SH+S Sencity Spot-S WLAN- ja RFID-antennit

Huber+Suhner on tuonut markkinoille uudet Sencity Spot-S WLAN- ja RFID-suuntaavat antennit vaativiin ympäristöolosuhteisiin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Antennien pienestä koosta johtuen (ulkomitat 100mm x 80mm x 35mm), niille on helppo löytää sopiva asennuspaikka. Lisäksi antenneille on saatavissa omat kiinnitystarvikkeet sekä seinä- että putkiasennukseen.

Antenneja saa joko lineaarisella vertikaalipolarisaatiolla tai nk. dual-slant +/- 45 asteen polarisaatiolla, jolloin antenni soveltuu käytettäväksi myös MIMO-antennina.

Antennien eri versiot kattavat 2,4GHz tai 5,6GHz WLAN-taajuuskaistan tai 860MHz RFID-taajuuskaistan.

MIMO-antennit vaativiin WLAN-verkkoihin

Huber+Suhnerin uudet Sencity MIMO-antennit ovat yhteensopivia uuden IEEE 802.11n-standardin kanssa ja ovat tarkoitettu käytettäväksi uuden sukupolven edistyksellisissä WLAN-verkoissa sekä sisä- että ulkokäytössä.

Suuntaava antenni on rakennettu kolmesta toisistaan riippumattomasta säteilijästä, joiden lineaariset polarisaatiot ovat vertikaalitasossa sekä +/- 45 asteen kulmissa. Ympärisäteilevässä antennissa on 3 kpl erillistä dual-band-säteilijää. Molemmissa antenntyypeissä on 3 kpl N-liittimillä varustettua pigtail-kaapeliliityntää, joiden välinen isolaatio on yli 20dB ja jotka mahdollistavat helpon liitettävyyden verkkoon.

MIMO-antenneista löytyy suuntaava malli SPA_5600/65/9/0/MIMO 5GHz WLAN taajuuskaistalle sekä ympärisäteilevä dual-band-malli SWA_2456/360/6/0/MIMO 2,4 ja 5GHz taajuuskaistalle.

Antenneihin on saatavissa luonnollisesti kiinnitystarvikkeet eri asennusvaihtoehtoihin joko seinä- tai putkiasennukseen.

Sovelluskohteet antenneille ovat julkiset ja yritysten WLAN-verkot, telemetriasovellukset, videovalvonta, langattomat teollisuussovellukset sekä koneiden välinen tiedonsiirto.

Hae samanlaista sisältöä: