Home Ajankohtaista Jetting Ab:n kuidunpuhalluslaitteet Orbiksen valikoimaan

Jetting Ab:n kuidunpuhalluslaitteet Orbiksen valikoimaan

07.02.2022

 

Valokuidun puhalluslaitteet

Puhallustekniikalla säästöä asennuskustannuksiin

Kuituja asennetaan perinteisesti maahan kaivamalla tai kairaamalla. Taajamissa tämä perinteinen asennustapa on hankala, koska maata on avattava. Puhallustekniikka on vaihtoehtoinen ja yleistyvä tapa, sillä se mahdollistaa verkon laajentamisen olemassa olevilla putkilla, maata uudelleen avaamatta. Tekniikka tuo asennusyritykselle säästöä, koska verkonlaajennusprojektiin tarvitaan perinteistä menetelmää vähemmän laite- ja henkilöresursseja.

Vastataksemme markkinan kasvavaan tarpeeseen ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä laajemmin, olemme solmineet valokuidun puhalluslaitteista edustussopimuksen ruotsalaisen Jetting Ab:n kanssa. Vuonna 2008 perustettu Jetting toimii Ruotsin Tidaholmissa, jossa sillä on omat tuotekehitys- ja tuotantotilat. Suomessa toimimme yksinoikeudella Jettingin virallisena jälleenmyyjänä.

Tutustu valokuidun puhalluslaitteisiin tarkemmin verkkokaupassamme Worbiksessa.

Laitteet laadukkaita ja pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja

Jetting valmistaa valokuidun puhalluslaitteet niiden elektroniikkaa lukuun ottamatta alusta alkaen itse. Laitteet ovat erittäin laadukkaita, kevyitä ja pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja. Ne kestävät sadetta, lunta ja likaa, ja soveltuvat kaikenlaisille kuiduille ja putkille. Laitteissa ei ole irto-osia, joten niiden käyttöönotto on yksinkertaista, eikä vaadi erityisiä työkaluja. Laitteet ovat myös toiminnaltaan varmoja ja tarvittaessa käyttäjän helposti itse huollettavissa. Optiona laitteille on saatavissa puhallusprojektin dokumentointijärjestelmä. Sekä laitteiden että varaosien saanti Ruotsista on joutuisaa.  

Katso laitteet ja niiden tekniset ominaisuudet verkkokaupastamme Worbiksesta.

Katso tarkemmat tiedot verkkokaupastamme Worbiksesta

Tarvitsetko lisätietoja, laitedemon tai huoltoa? 

Ota yhteyttä asiakkuuspäällikköömme Harri Mutaseen tai tekniseen asiantuntijaamme Pasi Harjulaan – yhteystiedot löydät alta.

Lisätietoja