Home Ajankohtaista Orbiksen tuotevalikoima laajenee parikaapeleihin

Orbiksen tuotevalikoima laajenee parikaapeleihin

30.01.2015

Orbis Oy tekee kiinteistöjen sisäverkkoasennuksien ostamisesta ja urakoinnista hieman mutkattomampaa uudella, laajennetulla tuotevalikoimallaan. Uuteen Orbis Vaski -tuoteryhmään kuuluvat Cat6- ja Cat6A-luokkien parikaapelit, kytkentäkaapelit, liittimet, työkalut sekä paneelimekaniikka. Tuotteet ovat testattuja ja toimintavarmoja kaikenkokoisten kaapelointijärjestelmien asennuksiin.

Orbiksella on jo vuosikymmenien kokemus valokuitu- ja RF-teknologioiden maahantuonnista sekä omasta valmistuksesta. Vuonna 2014 Kuitu kotiin -rakentamisen lisääntyessä valokuidun asiakaskunta laajentui ja samalla syntyi aiempaa enemmän kysyntää myös parikaapeleille. Vaski-tuoteryhmä vastaa tähän kysyntään luontevasti.

Orbiksen myyntijohtaja Anu Peussa kertoo Orbis Vaskin taustoista: ”Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikki tarvikkeet yhdestä luotettavasta paikasta. Cat-tuotteiden lisääminen valikoimaamme oli siten luonnollinen ja helppo kehityssuunta, sillä myös kontaktit tuotteiden valmistajiin olivat jo osittain olemassa.” Alussa valikoimassa on erityisesti kiinteistöjen sisäverkkomääräysten mukaisia kaapeleita ja tarvikkeita, mutta Orbis Vaski™ laajentuu tulevaisuudessa muihinkin parikaapeleiden käyttökohteisiin.

Tuotteiden toimitusvarmuus ja saatavuus suoraan hyllystä ovat ratkaisevassa osassa tiedonsiirtoverkkojen rakentamisessa ja käyttötarpeissa. Orbis Vaski™-tuotteet ovat saatavilla helposti ja nopeasti Worbis.fi-verkkokaupasta ja Vantaan noutomyymälästä.

Lisätiedot

Markkinointipäällikkö
Paula Meuronen
Puh. 040 4835285

Myyntijohtaja
Anu Peussa
Puh. 0400 902 402

Tuotepäällikkö
Sami Lehto
Puh. 040 838 8008

Orbis Oy

Puhelin 020 478 8600
Sähköposti asiakaspalvelu(at)orbis.fi
www.orbis.fi

Orbis Oy lyhyesti

Vuonna 1949 perustettu Orbis Oy on suomalainen valokuitu- ja RF-tuotteiden toimittaja. Yrityksen tuotteita käytetään kiinteiden ja langattomien tiedonsiirtoverkkojen rakentamiseen. Oma tuotanto täydentää valikoimaa ja mahdollistaa asiakaskohtaiset tuotteet. Vantaalla päätoimipaikkaansa pitävä Orbis Oy toimii Suomessa, Baltian maissa sekä Venäjällä.

Orbiksen kotisivut ovat osoitteessa www.orbis.fi ja verkkokauppa osoitteessa www.worbis.fi