Home Ajankohtaista Orbis ja SRV aloittavat yhteistyön kiinteistöjen sisäkuuluvuuden parantamiseksi

Orbis ja SRV aloittavat yhteistyön kiinteistöjen sisäkuuluvuuden parantamiseksi

13.01.2020

Orbis Oy ja SRV Oyj ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen mobiiliverkkojen sisäkuuluvuuden parantamiseksi. Yhteistyön tavoitteena on parantaa asuinmukavuutta varmistamalla, että mobiiliverkot toimivat SRV:n rakentamissa kiinteistökohteissa.

SRV on Suomen johtava projektinjohtourakoitsija, jonka liiketoiminta keskittyy asunto-, toimitila- ja infrarakentamiseen kasvavissa kaupunkikeskuksissa. Talotekniikkapäällikkö Harri Hirvonen SRV:n Asuntotuotannosta kertoo: ”Tavoitteenamme on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta, joten halusimme löytää ratkaisuja matkapuhelinten sisäkuuluvuuden varmistamiseksi.”

Orbis Oy:n toimitusjohtaja Jani Linna-Aro nyt aloitetusta yhteistyöstä: ”Meillä on kumppaniemme kanssa pitkän kokemuksen kautta vahva osaaminen sisäkuuluvuusratkaisuista. Palvelut saa kattavasti ja helposti Orbiksen kautta yhdellä yhteydenotolla, mikä säästää rakennuttajalta aikaa ja vaivaa.” Orbiksen palveluihin sisältyvät kiinteistöjen sisäkuuluvuusmittaukset, monioperaattori- ja Virve-verkkojen suunnittelu- ja asennuspalvelut sekä konsultointi ja koulutus liittyen teknisiin ratkaisuihin. Yhteistyö on nyt ensimmäisessä vaiheessa alkanut SRV:n uudistuotannon asuinkiinteistökohteissa.

Lisätiedot

Jani Linna-Aro
Toimitusjohtaja
jani-linna-aro@orbis.fi
+358 40 350 1866

Harri Hirvonen
Talotekniikkapäällikkö, Asuntotuotanto
harri.hirvonen@srv.fi
+358 20 145 5200

Hae samanlaista sisältöä: