Home Ajankohtaista Orbis SANT ry:n jäseneksi

Orbis SANT ry:n jäseneksi

26.10.2021


Orbis Oy on liittynyt SANT ry:n jäseneksi. SANT, eli Suomen antenni- ja teleurakoitsijaliitto ry on antenni- ja sisäverkkoalalla toimivien yritysten toimialajärjestö, jonka piiriin kuuluvat kiinteistöjen sisäverkot sekä erilaiset TV- ja laajakaistaratkaisut.

SANTin tavoitteena on edistää sisäverkkototeutusten laatua aina suunnittelusta järjestelmien ylläpitoon tiedottamalla, kouluttamalla, viranomaisyhteistyöllä sekä verkottamalla tietoliikenneratkaisujen tarvitsijoita ja tarjoajia.

Toimiva tietoliikenne on kodeissa ja työpaikoilla yhtä tärkeää kuin vesi ja sähkö. SANTin kautta laitetoimittajat voivat mm. tuoda esille uusia ratkaisuja ja saada käytännön palautetta niiden toimivuudesta. 

”Meille on tärkeää kuulua SANTiin, koska sitä kautta pystymme syventämään urakoitsijanäkökulmaamme – lisäämään ymmärrystämme urakoitsija-asiakkaidemme haasteista ja myös onnistumisista. Vastaavasti voimme tarjota heille asiantuntijuuttamme ja osaamistamme sekä huomioida heidän tarpeensa tuotekehityksessämme”, kiteyttää asiakkuuspäällikkömme Harri Mutanen. 

Lisätietoja