Home Ajankohtaista Orbis on valittu mukaan LuxTurrim5G+ -projektiin

Orbis on valittu mukaan LuxTurrim5G+ -projektiin

29.10.2019

Luxturrim5G

LuxTurrim5G on Nokia Bell Labsin vetämä projektiekosysteemi, joka aloitti vuonna 2017. Projektissa kehitetään ja pilotoidaan nopeaa 5G-verkkoa älykkäillä valopylväillä, joissa on myös muita laitteita. Nyt tämä projekti jatkuu toiseen vaiheeseen, joka koostuu kahdesta tiiviisti toisiinsa liittyvästä projektista: LuxTurrim5G+ ja Neutral Host Pilot.

LuxTurrim5G+:ssä keskitytään nyt älypylväskonseptin tuotteistamiseen ja laajempaan pilotointiin sekä Suomessa että globaalisti.

Kaapelointi- ja kytkentäosaamista

Uudet kumppaniyritykset kutsuttiin hankkeen toiseen vaiheeseen tuomaan mukanaan osaamista yhteiseen kehitystyöhön. Orbis on yksi valituista kumppaneista.

Orbis tarjoaa tärkeän osa-alueen hankkeeseen kehittämällä joustavaa kaapelointia ja kytkentöjä. Nyt 70-vuotisjuhlavuotta viettävä Orbis omaa vahvan osaamisen tiedonsiirrosta, RF- ja valokuituteknologioista. "Olemme erittäin innostuneita liittyessämme mukaan LuxTurrim5G+ -projektiin, jossa yhdessä muiden kumppaniyritysten kanssa voimme luoda innovatiivisen liityntäalustan, joka mahdollistaa uudenlaiset palvelut ja luo lisäarvoa kaupungeille sekä avaa liiketoimintamahdollisuuksia globaalisti", sanoo Jani Linna-Aro Orbiksen toimitusjohtaja.

Luxturrim5G pilot 15th Aug 2019

Kuva: Ensimmäinen älypylvään asennus Espoossa 15.8.2019.

Lue koko englanninkielinen tiedote projektin sivulta>>

Katso myös Nokia-vetoinen LuxTurrim5G-älykaupunkihanke laajenee>>

Katso myös 21.4.2020 Orbis rakentaa älypylväästä alustan digitaalisille palveluille>>

Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: