Home Avainsanat Elektroniikkateollisuus

Elektroniikkateollisuus

Finnish

Elektroniikkateollisuus

Työkalut elektroniikan testaamiseen ja mittaamiseen

Testaatko tuotekehityksessä tai tuotannossa, että käytettävät piirilevyt toimivat kuten pitääkin ja tiedonsiirto tapahtuu annetuilla kriteereillä? Orbis on tunnettu erittäin korkealaatuisten mittaus- ja testauskomponentien, RF-kaapeleiden sekä testifixtureiden ja -neulojen toimittaja.

Finnish

RF-valmiskaapelit

Sekä jäykille, puolitaipuisille että taipuisille RF-valmiskaapeleille käyvät useimmat liittimet. Kysy liittimistä lisää asiakaspalvelustamme.

Orbiksen oma tuotanto Virossa valmistaa Enviroflex- ja SPUMA-valmiskaapelit. Tuotannossa valmistetaan keskimäärin 4000 RF-kaapelia viikossa. Valmiskaapelit ovat yksilöityjä numerokoodilla, mikä mahdollistaa niiden jäljitettävyyden, ja niiden laatu varmistetaan kaapelikohtaisilla mittaustesteillä.

Finnish

RF-kaapelit T+M

RF-kaapeleita käytetään liikennevälineissä (esim. junat, raitiovaunut) sekä elektroniikan testauksessa ja laitteissa. Kaapeleita on saatavilla myös 5G-verkoissa tarvittaville mikroaaltotaajuuksille

Alasivuilla on esitelty yleisellä tasolla Orbikselta saatavia RF-kaapeleita testaukseen ja mittaukseen. Näistä koaksiaalikaapeleista valmistamme myös valmiskaapeleita asiakkaan haluamilla liittimillä ja pituuksilla.

Finnish

Testifixturet

Mekaanisesti, paineilmalla tai vakuumilla toimivat testifixturet (Test Fixture) tarkistavat elektroniikan piirilevyjen toimintaa. Laitteiden koko vaihtelee tuotekehityksen pienistä manuaalisista fixeistä aina suuriin tuotannon työkaluihin. Fixturet ovat yhteensopivia yleisimpien testijärjestelmien kanssa.

Finnish

RF-probet

Erittäin tärkeän osan Ingunin tuotevalikoimaa testineulojen lisäksi muodostavat jopa 12GHz taajuuteen saakka yltävät RF-testiprobet. RF-probet mahdollistavat mittausliitynnän joko suoraan piirilevylle tai standardeihin RF-liittimiin.

Myös elektroniikkamoduulien välinen RF-liityntä voidaan toteuttaa luotettavasti käyttäen RF-probeja.

Finnish