Home Avainsanat Konesalit

Konesalit

Finnish

PDU-valikoimamme laajeni

04.07.2022

PDU-valikoimamme laajeni
PDU (Power Distribution Unit) jakaa virtaa datakeskuksen tietoliikenne- tai serveriräkissä oleville IT-laitteille sekä valvoo ympäristöolosuhteita.

Saatavilla on lukuisia PDU-vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarpeisiin; perusmalleista mittaaviin ja etähallittaviin malleihin, joilla voidaan mm. seurata sähkönkulutusta tai käynnistää laitteita etänä.

Uusi tuote-esite: optiset transceiverit

17.08.2021

 

Optisten transceivereiden tuotevalikoimamme laajeni keväällä, ja tuotteiden perusmallistoon voit tutustua uudessa esitteessämme.

Valikoiman tuotteilla valokuituverkon optinen signaali voidaan muuntaa sähköiseksi 1G tiedonsiirtonopeuden verkoista aina huippunopeiden datakeskusten 400G:aan asti. Vaihtoehtoja on eri etäisyksille, liittimille, käyttölämpötiloille sekä laser-lähettimien ja -vastaanottimien tyypeille.

Häntäkuidut

Häntäkuidut
Häntäkuitu (pigtail) on lyhyt valokuitukaapeli, jonka toisessa päässä on valokuituliitin, yleisimmin SC tai LC. Häntäkuituja käytetään valokuidun runkokaapelin päättämisessä. Häntäkuitu asennetaan runkokaapeliin jatkoskoneella "hitsaamalla".
Finnish

Räkkien, häkkien ja käytävien ovien lukitukset ja valvonta

Lukitusjärjestelmällä varmistetaan, että datakeskuksen laitetilaan, suojahäkillä eristetylle alueelle tai tietyn palvelinkaapin laitteille pääsevät vain henkilöt, joilla on työnsä vuoksi tarve päästä kyseiseen tilaan. Lukitusjärjestelmiä on monenlaisia ja erilaisiin tilanteisiin sopivia, yksittäisestä mekaanisesta lukosta täysin digitaalisiin, etähallittaviin lukitusratkaisuihin.

Valvontajärjestelmällä voidaan valvoa mm. pääsy- ja käyttöoikeuksia, datakeskuksen infrastruktuuria sekä palvelimien toimintaa, esim. suorituskyky, energiankulutus, vikatilanteet.

Finnish

Ristikytkentäkaapit

Ristikytkentäkaappi Huber+SuhnerHuber+Suhnerin CDR Lisa-kaappi on suunniteltu yhteistyössä asentajien ja teleoperaattoreiden kanssa. Lisa sisältää monia ominaisuuksia, joita ei ole 19 tuuman kaapeissa. Lisan c-muotoinen rakenne mahdollistaa pääsyn kaikkiin osiin etupuolelta, mikä vähentää asennus- ja huoltoaikaa. 

Finnish

Pages