Home Avainsanat Konesalit

Konesalit

Finnish

Optiset transceiverit – mikä määrittää yhteensopivuuden?

21.09.2021

Kun tietoa siirretään valokuitukaapelissa, aktiivilaitteen sähköinen signaali muunnetaan siirron ajaksi LED- tai laser-valoksi. Tätä toimenpidettä varten tarvitaan muunnin, joka tunnetaan usealla eri nimellä: transceiver, optiikka, linssi, mediamuunnin, SFP. Mitkä ovat vaihtoehdot, joista sopivan optisen transceiverin voi valita?

Uusi tuote-esite: optiset transceiverit

17.08.2021

 

Optisten transceivereiden tuotevalikoimamme laajeni keväällä, ja tuotteiden perusmallistoon voit tutustua uudessa esitteessämme.

Valikoiman tuotteilla valokuituverkon optinen signaali voidaan muuntaa sähköiseksi 1G tiedonsiirtonopeuden verkoista aina huippunopeiden datakeskusten 400G:aan asti. Vaihtoehtoja on eri etäisyksille, liittimille, käyttölämpötiloille sekä laser-lähettimien ja -vastaanottimien tyypeille.

Häntäkuidut

Häntäkuidut
Häntäkuitu (pigtail) on lyhyt valokuitukaapeli, jonka toisessa päässä on valokuituliitin, yleisimmin SC tai LC. Häntäkuituja käytetään valokuidun runkokaapelin päättämisessä. Häntäkuitu asennetaan runkokaapeliin jatkoskoneella "hitsaamalla".
Finnish

Räkkien, häkkien ja käytävien ovien lukitukset ja valvonta

Lukitusjärjestelmällä varmistetaan, että datakeskuksen laitetilaan, suojahäkillä eristetylle alueelle tai tietyn palvelinkaapin laitteille pääsevät vain henkilöt, joilla on työnsä vuoksi tarve päästä kyseiseen tilaan. Lukitusjärjestelmiä on monenlaisia ja erilaisiin tilanteisiin sopivia, yksittäisestä mekaanisesta lukosta täysin digitaalisiin, etähallittaviin lukitusratkaisuihin.

Valvontajärjestelmällä voidaan valvoa mm. pääsy- ja käyttöoikeuksia, datakeskuksen infrastruktuuria sekä palvelimien toimintaa, esim. suorituskyky, energiankulutus, vikatilanteet.

Finnish

Ristikytkentäkaapit

Ristikytkentäkaappi Huber+SuhnerHuber+Suhnerin CDR Lisa-kaappi on suunniteltu yhteistyössä asentajien ja teleoperaattoreiden kanssa. Lisa sisältää monia ominaisuuksia, joita ei ole 19 tuuman kaapeissa. Lisan c-muotoinen rakenne mahdollistaa pääsyn kaikkiin osiin etupuolelta, mikä vähentää asennus- ja huoltoaikaa. 

Finnish

Jäähdyttimet

TakaovijäähdytinErilaiset nestekiertoiset jäähdytysratkaisut ovat viime vuosina lisääntyneet datakeskuksissa. Ideana on se, että räkkien väliin asennettavat jäähdytinlaitteet imevät palvelimien tuottaman lämmön mahdollisimman suoraviivaisesti itseensä.

Finnish

Pages