Home Avainsanat Mittalaitteet

Mittalaitteet

Finnish

Spektrianalysaattori MS2711E

Anritsun Spectrum Master MS2711E:n avulla voit hallita langattomia järjestelmiä entistä helpommin. Mittauksiin kuuluvat vastaanotetun signaalin voimakkuus (RSSI), kanavan teho, vierekkäisen kanavan tehosuhde (APCR) ja kaistanleveyden mittaukset. Näin voidaan havaita AMPS-, TDMA-, CDMA- tai GSM-lähettimen häiriöitä tai mitata kanavan tehotasoa. Lisäksi MS2711E voi paikantaa ja tunnistaa out-of-band-häiriösignaaleja analysoitaessa langatonta tukiasema-lähetintä. Kentänvoimakkuustilan avulla käyttäjät voivat mitata signaalin etenemistä ja peittoa tai havaita sähkömagneettisia vuotoja (EM).

Finnish

Site Master S331L

Anritsu Site Master™ kannettava kaapeli- ja antennianalysaattori S331L

Site Master S331L on yksiporttinen kaapeli- ja antennianalysaattori 2 MHz-4 GHz taajuusalueille. Laitteessa on sisäänrakennettuna InstaCal™-kalibrointimoduuli ja tehomittari.

Site Master S331L

Finnish

Network Master valokuitututkat

Network Master MT9090A

  • Pienikokoinen, helposti kannettavissa yhdellä kädellä
  • Kevyt – alle 800g
  • Modulaarinen alusta takaa turvallisuutta tulevaisuudessa laitteen laajennettavuudella
  • Korkearesoluutioinen 4,3 tuumaa leveä värinäyttö – helppo lukea sisä- ja ulkotiloissa
  • Vankkatekoinen tiivis kotelo kestää vuosia haastavissa olosuhteissa

Useita lisämoduuleja saatavilla

Finnish

Network Master

Anritsu MT1000A ja MT1100A

Nykyään tiedonsiirtoverkot ovat entistä monimutkaisempia, kun operaattorit ottavat käyttöön uusia teknologioita kuten metro- ja runkoverkoissa OTN, MPLS-TP ja Ethernet tai CPRI/OBSAI matkapuhelinverkoissa. Joissain tapauksissa operaattorien pitää sekä rakentaa uusia valokuituverkkoja että ylläpitää vanhoja perinteisiä verkkoja kuten SDH/SONET ja PDH/DS.

Finnish

Kuituyhteys asuntoon

15.08.2013

Valokuitu on verrattoman tehokas bittivirtojen välittäjä ja kuuluu nykyaikaisen tietoyhteiskunnan avainkomponentteihin. Kävimme Lahdessa tutustumassa, miten valokuitu tuodaan uusiin asuntoihin. Kuitujen yhdistämisessä käytettiin Orbis Oy:n toimittamaa hitsauslaitetta.