Home Avainsanat Sähkömagneettinen säteily

Sähkömagneettinen säteily

Finnish

Mittalaitteet ja jatkoskoneet

Laitteet valokuituverkkoihin ja parikaapeleille

Valokuituverkossa kaapelit jatketaan ja häntäkuidut liitetään runkokaapeliin kuitujatkoskoneella eli hitsilaitteella.

Asentamisen jälkeen tiedonsiirtoverkko mitataan. Orbikselta löydät kaikki laitteet ja koneet valokuidun hitsaamiseen, vian etsimiseen, liikenteen tunnistamiseen ja mittaamiseen.

Anritsun kuitututkista myyntimme auttaa sinua valitsemaan sopivan mallin ja moduulit. Jatkoskoneen, tehomittaparit ja valonlähteet, mikroskoopit ja testerit (myös parikaapeleille) löydät helposti verkkokaupastamme.

Finnish

Tuoteuutuus: Narda Safetyn EU-direktiivin mukainen säteilymittari on nyt saatavilla!

17.09.2014

ELT-400 SET 7 on magneettikentän mittalaite, joka antaa mittatulokset EU:n direktiivin mukaisesti. (EMF direktiivi 2013/35/EU). Laite on tarkoitettu esimerkiksi työpaikan säteilytason mittaamiseen. ELT-400 SET 7:lla mittaaminen on helppoa ja luotettavaa.

Lue lisää ELT-400 SET 7 mittarista tuotesivulta >>

Direktiivi työntekijöiden suojelusta sähkömagneettisilta kentiltä

15.08.2013

Narda Safety RadManEU:n pitkään valmistelema direktiivi työntekijöiden suojelemisesta sähkömagneettisilta kentiltä on vihdoin 29.6.2013 astunut voimaan. Direktiivissä säädetään vähimmäisvaatimuksista työntekijöiden suojelemiseksi heidän terveyteensä ja turvallisuuteensa kohdistuvilta riskeiltä, jotka aiheutuvat tai saattavat aiheutua sähkömagneettisille kentille altistumisesta työssä.

Nardalta uusi etäohjattava NRA-spektrianalysaattori 6 GHz:n monikanava-analyysillä

26.07.2011

Narda Safety esittelee nyt Narda Test Solutions ?tuotemerkin alla uuden NRA-spektrianalysaattorin, josta on saatavissa kolme eri versiota: NRA-2500, NRA-3000 ja NRA-6000. Erityisesti SatCom- ja lähetyssovelluksiin sekä langattomiin sovelluksiin optimoidut 19 tuuman moduulit ovat äärimmäisen pienikokoisia ja kevyitä sekä vain yhden yksikön (1 U) korkuisia. Ne kuluttavat myös vähän energiaa ja toimivat äänettömästi ilman jäähdytystuulettimia. Uusin FFT-teknologia mahdollistaa tarkat tulokset äärimmäisen lyhyillä mittausajoilla.