Home Blogien Avainsanat [Kiinteistöjen tiedonsiirto]

[Kiinteistöjen tiedonsiirto]

Finnish

Daxpower suosii liukupaneeleita kaikissa asennuskohteissa

31.05.2022


Orbiksen valokuitupaneelien valikoima laajeni keväällä 2022 liukupaneelilla. Orbis Liukupaneelin mekaniikka on suunniteltu niin, että pohjalevyn sisältöineen voi vetää ulos kotelosta, vaikka paneeli olisi kiinnitettynä räkkikaappiin. Samalla paneeliin asennettujen valokuitukaapeleiden korjaus ja mittaus helpottuu. Tämän vuoksi vaasalainen Daxpower Oy on valinnut liukupaneelit käyttöönsä.

Case Story: Järvenpää’s Social Service and Health Care Center

29.11.2016

It was worth to try the solution offered by Orbis

Järvenpää city with 40 000 inhabitants have decided to be a pioneer in the social service and health care reform in Finland: the new Social and Health Center combines at least ten separate units under one roof. The building has been recognized by its customer focused design. It also contains the latest technology in solution for Indoor Coverage. Orbion Consulting managed this solution, both design and construction.

Järvenpään sote-keskuksen sisäkuuluvuus

16.11.2016

“Kannatti kokeilla Orbiksen tarjoamaa ratkaisua”

Reilun 40 000 asukkaan Järvenpää haluaa olla edelläkävijä sote-uudistuksessa: uusi Myllynkulman sosiaali- ja terveyskeskus yhdistää peräti kymmenen erillisen yksikön toiminnot yhden katon alle. Asiakaslähtöisellä suunnittelullaan huomiota herättänyt rakennus sisältää viimeisintä teknologiaa myös sisäkuuluvuusratkaisujen osalta – siitä pitää huolen ratkaisut suunnitellut ja rakennustöitä valvonut Orbion Consulting.

Mitä eroja on erilaisissa valokuituliittimen puhdistamisvälineissä?

16.03.2015

Päivitetty 11.5.2022

Valokuituliittimen puhdistaminen on ensiarvoisen tärkeää joka kerta ennen liitoksen tekemistä. Puhdistusmenetelmiä ja -tarvikkeita on erilaisia ja niitä käytetään eri tarkoituksiin. Yleisimmin käytetyt puhdistustarvikkeet ovat puhdistusliinat, -puikot, -kasetit ja apuna käytettävät puhdistusnesteet.

Valokuitu tietoliikenteessä: yksi- ja monimuotokuidut

22.08.2014

Yksimuotokuidut OS1 ja OS2

Yksimuotokuidun ydin on noin 0.005 - 0,01 mm paksu, ytimessä valo kulkee heijastumatta suoraan päästä päähän. Kuitujen valmistuksessa käytettävän lasin on oltava erittäin puhdasta, koska tyypilliset valokuituyhteydet ovat pituudeltaan useita kilometrejä. Suomessa yksimuodossa käytetään aallonpituuksia 1310, 1550 ja 1625 nm.

Kategoriat OS1 ja OS2 koskevat kaapelissa olevia kuituja (ei kuituja raaka-aineena).