Home Content Kokenut tekninen myyjä

Kokenut tekninen myyjä

Tunnetko tietoliikennekaapeloinnin kuin omat taskusi? Sykkiikö sydämesi myynnille ja haluat auttaa asiakkaita löytämään sopivia tiedonsiirtoratkaisuja?

Etsimme tietoliikenne- ja datakeskusmarkkinan tuntevaa B2B-myyjää ratkaisumyyntiin. Myyjä toimii tiiviissä yhteistyössä Orbiksen muiden asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa monipuolisessa tehtävässä tiedonsiirron ratkaisujen parissa. Jos tämä kuulostaa hyvältä, meillä saattaa olla juuri sinulle sopiva työpaikka.

Mikä on Orbis?

Perheomisteinen Orbis Oy on toiminut teknologian kehitystrendien kärjessä jo vuodesta 1949. Orbis kehittää uuden sukupolven mobiiliverkkojen sekä älykaupunkien ratkaisuja digitaaliselle yhteiskunnalle. Orbis tarjoaa tiedonsiirtoverkkoihin RF- ja valokuituteknologioiden tuotteita ja osaamista, joilla varmistetaan datan luotettava liikkuminen kiinteistöissä, datakeskuksissa, laitteissa ja teollisuudessa sekä kaupunkien ja tietoliikenneoperaattoreiden infrassa. Orbiksen oma tuotanto mahdollistaa sekä jatkuvan tuotekehityksen että asiakaskohtaisesti räätälöidyt ratkaisut. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla, lisäksi Orbis toimii myös Baltiassa.

Miksi töihin Orbikselle?

Orbis tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä teknologia-alalla sekä näköalapaikan tietoliikenneteknologian kehitykseen. Tämä toimenkuva on joustava ja monipuolinen. Yrityksessä on rento työilmapiiri, jossa yhteistyötä ja kehittymistä arvostetaan. Töitä voi tehdä joustavan hybridimallin mukaan joko toimistolla tai etänä, ja työntekijöille tarjotaan kilpailukykyiset työsuhde-edut (mm. laaja työterveyshuolto).

Orbiksen arvoja ovat avoimuus ja rehellisyys, toisten arvostaminen ja tasapuolisuus, yhteinen tavoitteista sopiminen ja tavoitteisiin sitoutuminen sekä toiminnan kannattavuus ja jatkuva kehittäminen. Aloittaessasi saat kattavan perehdytyksen sekä vahvan asiantuntijatiimin tuen. Saat näköalapaikan tietoliikenneteknologian kehitykseen ja tämä työ tarjoaa sinulle monipuolisen toimenkuvan, jota voit itse muokata omien vahvuuksiesi mukaan.

Kokeneen myyjän työtehtävät:

Kokenut B2B-myyjä tuntee tietoliikenne- tai datakeskusmarkkinan ja toimii tiedonsiirron ratkaisumyynnissä. Myyjänä olet vastuussa koko myyntiprosessista; sekä uusasiakashankinnasta että olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä. Tässä tehtävässä tavoitteenasi on auttaa asiakkaita löytämään sopivat tiedonsiirtoratkaisut. Toimit tiiviissä yhteistyössä Orbiksen muiden asiantuntijoiden, kuten toisten myyjien, teknisen asiantuntijan ja tuotekehityksen kanssa. Työpäivät ovat vaihtelevia, ja työhön sisältyy myös jonkin verran matkustamista pääasiassa Suomessa.

Kuka sinä olet?

Kokeneena myyjänä menestyy henkilö, jolla on tiedonsiirtotoimialan tuntemusta sekä aikaisempaa kokemusta tietoliikennetuotteiden ja -ratkaisujen myynnistä. Ymmärrät myyntiprosessin kulun ja haluat kehittää itseäsi tiedonsiirron ratkaisumyynnissä. Innostut uusien asiakkuuksien rakentamisesta ja nykyisten kehittämisestä. Arvostamme myös olemassa olevaa tietoliikenne- tai datakeskustoimijoiden kontaktiverkostoa.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä ja proaktiivista työskentelyotetta sekä innokkuutta, asiakaslähtöisyyttä ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Hallitset monipuolisen tehtäväkentän tiiviissä yhteiseen tavoitteeseen sitoutuneessa työyhteisössä. Aikaisempi kokemus tietoliikenne- tai sähköalalta sekä valokuituteknologian ja aktiivilaitteiden tuntemus auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Etsimällämme henkilöllä on ammattikorkeakoulututkinto tekniseltä alalta, hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä kokemusta CRM-järjestelmän käytöstä.

Mikäli tunnistat itsestäsi seuraavia asioita, saatat olla etsimämme kokenut myyjä:

  • Sinulla on korkeakoulututkinto (AMK tai vastaava) tekniseltä alalta ja olet kiinnostunut tiedonsiirron teknologiasta.
  • Haluat vastuullisen ja monipuolisen toimenkuvan sekä kehittyä tiedonsiirron ratkaisumyynnissä.
  • Innostut sekä uusien asiakkuuksien rakentamisesta että nykyisten kehittämisestä.
  • Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä kokemusta CRM-järjestelmän käytöstä.

Mikäli tunnistit itsesi, laita hakemusta tulemaan pikaisesti: rekrytointi(at)orbis.fi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työaika: Kokoaikainen

Työn kesto: Vakituinen

Toimipiste: Vantaa

Palkkamalli: Kiinteä kuukausipalkka + komissio