Home Kiinteistöjen tiedonsiirto

Kiinteistöjen tiedonsiirto

Etsitkö kiinteistöön sisäverkon kaapeleita ja tarvikkeita? Orbiksen valikoima täyttää optisen kuidun ja parikaapeloinnin vaatimukset niin teknisesti kuin sisäverkkomääräyksen osalta. Löydät meiltä myös ratkaisuja mobiiliverkon kuuluvuuteen sisätiloissa.

Apunasi projektin jokaisessa vaiheessa

Kun rakennat kiinteistöjen tiedonsiirtoa, on Orbis tukenasi tarjouksesta työmaalle ja suunnittelusta loppumittauksiin. Oli roolisi sitten rakennuttaja, suunnittelija tai asentaja, autamme sinua tekemään työsi kerralla oikein.

Kiinteistöjen yleiskaapelointi

APC-häntäkuituViestintäviraston määräys sisäverkoista ja teleurakoinnista (M65) ohjeistaa kiinteistöverkkojen rakentamista tavoitteenaan varmistaa tekninen laatu, yhteensopivuus sekä tietoliikennepalvelujen saatavuus. Sisäverkko sisältää talojakamosta asuntoihin vedettävät valokuitu-, pari- ja antennikaapelit, joita kutsutaan myös nimillä kuitu tai optinen kaapelointi, cat tai data ja tellu. 

Klikkaa tästä ja lue lisää kiinteistöjen yleiskaapeloinnista

Sisätilojen kuuluvuusverkot

AntenniMobiiliverkon kuuluvuus sisätiloissa on haasteena erityisesti energiatehokkaasti rakennetuissa kiinteistöissä. Sisäpeittoantenniverkolla tuodaan mobiiliverkon RF-signaali joko toistimesta tai tukiasemalta sisätiloihin. Eri signaalit yhdistetään ja johdetaan eteenpäin korrugoidulla kaapelilla antenniverkkoon.

Orbiksen kautta saat kaiken operaattorihyväksyttyyn sisäkuuluvuusratkaisuun liittyvän palvelun suunnittelusta materiaaleihin, asennukseen, käyttöönottoon ja dokumentointiin. Tarjoamme alan osaamistamme myös rakennusyhtiöiden käyttöön.

Klikkaa tästä ja lue lisää sisätilojen kuuluvuusverkoista

Worbiksesta nopeasti ja kattavasti

Orbiksen verkkokauppa Worbiksesta löydät kattavan valikoimamme kiinteistöjen tiedonsiirtoverkon tuotteita, joita varastoimme runsaasti Vantaalla. Näet helposti sekä tuotteen saatavuuden että tekniset tiedot. Verkkokauppa toimittaa tilauksesi saman tien ja kiireessä voit käydä noutamassa suoraan varastoltamme!

Worbis.fi-verkkokauppa

Lisätietoja