Home Käyttökohteet

Käyttökohteet

 

MOBIILIVERKOT JA ÄLYKAUPUNGIT

Etsitkö toimittajaa, jolta saat valmiin ratkaisun mobiiliverkon tukiaseman tai älypylvään laitteiden kaapelointiin ja kytkentään? Ratkaisumme kattaa sekä valokuitu-, RF-, Cat-tiedonsiirron että sähkönsyötön. Joustava, kestävä ja helposti asennettava Orbis OptoMast™-tuoteperheemme on osoittanut luotettavuutensa mobiiliverkoissa jo vuodesta 2007. Perustuotteet saat meiltä heti varastosta. Laite- ja asiakaskohtaiset variaatiot saat tuotantomme räätälöimänä.
 

TELEOPERAATTORIEN KIINTEÄT VERKOT

Etsitkö laadukkaita verkkokomponentteja joilla saavutetaan riittävä kapasiteetti ja toimintavarmuus? Haetko operaattorien hyväksymiä tuotteita, jotka mahdollistavat suuret tiedonsiirtomäärät? Orbikselta löydät laajan tuotevalikoiman valokuidun tuotteita. Orbikselta saat myös valmiskaapelit, joissa on tarkat käyttökohteeseesi soveltuvat pituudet ja liittimet.
 

KIINTEISTÖJEN TIEDONSIIRTO

 Etsitkö asuntoon, toimistoon, tehtaaseen tai muuhun kiinteistöön kaapeleita nopeasti ja varmasti? Orbiksen valikoima täyttää optisen kuidun ja parikaapeloinnin vaatimukset yleisverkkoihin niin teknisesti kuin määräyksen osalta. Orbikselta saat halutessasi myös operaattorien hyväksymät sisätilojen kuuluvuusverkot.

ELEKTRONIIKKATEOLLISUUS

Testaatko tuotekehityksessä tai tuotannossa, että käytettävät piirilevyt toimivat kuten pitääkin ja tiedonsiirto tapahtuu annetuilla kriteereillä? Orbis on tunnettu erittäin korkealaatuisten mittaus- ja testauskomponentien, RF-kaapeleiden sekä testifixtureiden ja -neulojen toimittaja.
 

 

DATAKESKUKSET

Etsitkö modulaarisia ja helposti ylläpidettäviä ratkaisuja, jotka ovat sekä helposti laajentavissa että yhteensopivia vanhoihin järjestelmiin? Orbis tarjoaa kasvaviin tiedonsiirtomääriin ja kaapelointeihin uudenlaisia tiedonsiirron ratkaisuja, joilla mahdollistetaan sekä suurempi kapasiteetti että hallitaan helpommin kasvava kaapelointimäärä.
 

VALMISTAVA TEOLLISUUS

Etsitkö mittojesi mukaan valmistettuja tiedonsiirtokaapeleita sekä niihin liittyviä kytkentäkoteloita? Orbikselta saat valmiskaapelit, joissa on tarkat käyttökohteeseesi soveltuvat pituudet ja liittimet.
 

 

PUOLUSTUSTEOLLISUUS

Valitsetko kriittisiin järjestelmiin vain korkeaa teknistä suorituskykyä tai hyväksyttyjä toimittajia? Suomalainen Orbis on toimittanut tiedonsiirron tuotteita jo vuosikymmenten ajan haastaviin viranomaisten tiedonsiirtoverkkoihin sekä esimerkiksi tutkasovelluksiin.
 

Verkkokauppa WORBIS