Home Käyttökohteet Datakeskukset

Datakeskukset

Luotettavat kaapeloinnit ja infra

Datakeskuksen koosta riippumatta autamme turvaamaan ketterät asennustyöt ja konesalin vakaan toiminnan. Olemme enemmän kuin tavarantoimittaja: Asiantuntijoiltamme saat tukea viisaaseen ennakointiin ja tuotteiden ominaisuuksien ja päivitettävyyden arviointiin.

Kehityksen kärjessä

Modulaariset ja muokattavat tuotteemme on helppo asentaa ja päivittää tulevaisuuden tarpeisiin sopiviksi. Huippulaatu turvaa tiedonsiirron toimivuuden. Tarvittaessa räätälöimme tuotteet tarpeesi mukaan omassa tuotannossamme.

Reagoi ketterästi

Suomessa sijaitseva varastomme takaa erinomaisen toimitusvarmuuden kaiken kokoisille tilauksille. Autamme reagoimaan nopeasti yllättävissäkin tilanteissa. Tämä nostaa niin asennuksen kuin konesalinkin kustannustehokkuutta.

Kaikki kerralla oikein

Asiantuntijamme auttavat tekemään kestäviä ratkaisuja ja välttämään ikäviä yllätyksiä, olitpa sitten rakentamassa uutta tai päivittämässä vanhaa. Olemme luottokumppani asennusfirmoille, joiden kautta saatavilla myös asennuspalvelut.

Lataa palveluesite

Tiedätkö, mikä on tärkeintä datakeskuksen valokuitukaapeloinnissa?

Valokuitukytkennöissä aina tärkeintä on puhtaus. Kokosimme yhteen perustietopakettiin paljon muutakin olennaista datakeskuksen valokuitukaapeloinnista.

Lataa opas

Tuotteemme datakeskuksiin

Datakeskusten infra

Meiltä saat kustannustehokkaasti laadukkaat tuotteet, esimerkiksi jämäkät räkit. Turvallinen ja toimiva kokonaisuus varmistetaan määräysten mukaisesti toimivilla, korkealaatuisilla tuotteilla. Orbiksen kattava valikoima sisältää myös rivijäähdyttimet, kuuma- ja kylmäkäytäväratkaisut sekä PDU-virtarimat. Mukana halutessasi myös asennuspalvelu.

Voit katsoa datakeskustuotteemme täältä tai ladata tuote-esitteen alta.

Lataa tuote-esite

Kaapelointi

Kestävä, hyvin hitsautuva kaapelointimme on kustannustehokas ratkaisu, joka turvaa konesalin toiminnan nyt ja tulevaisuudessa. Valmiiksi tehtaalla päätetyt ja mitatut kupari- ja valokuitukaapelit nopeuttavat asennustyötä. MTP-liittimellä toteutetut ratkaisut mahdollistavat 40 ja 100G tiedonsiirtonopeudet.

Muutamia tuotteitamme

Muut asennustuotteet

Tilaa tarvitsemasi asennustarvikkeet datakeskuksen rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Saat heti varastosta yleisimmät tarvikkeet kuten kytkentäkuidut, adapterit, häntäkuidut ja paneelit. Helposti koottavat kaapelikourut huomioivat valokuitukaapeleiden erityistarpeet. Saatavilla myös kourureittien suunnittelupalvelu.


Huber + Suhnerin IANOS® –järjestelmä

Nykyaikaisen konesalin tiedonsiirtotarpeisiin on erityisesti kehitetty Huber + Suhnerin IANOS® –järjestelmä. Järjestelmä tukee uudenlaisia valokuitutiedonsiirron ratkaisuja suuremman kapasiteetin aikaansaamiseksi sekä kaapelointien runsaan määrän ja käsiteltävyyden hallitsemiseksi. Järjestelmän pohjana on MTP/MPO-liitin, jossa yhdessä liittimessä on 12 tai 24 yksittäistä valokuitua. MTP-liittimet ovat yhden SC-liittimen kokoisia, jolloin kaapeli on merkittävästi normaaleja kytkentäkuituja pienempi.

 


Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: