Home Käyttökohteet Kiinteistöjen yleiskaapelointi

Kiinteistöjen yleiskaapelointi

Kiinteistöjen yleiskaapelointi
Etsitkö tarvikkeita kiinteistön valokuituverkkoon tai parikaapeleita? Orbiksen valikoima täyttää optisen kuidun vaatimukset niin teknisesti kuin sisäverkkomääräyksen osalta. Varastossamme on runsaasti tuotteita saatavilla nopeasti ja helposti.

Kaikkien tuotteidemme tulee läpäistä korkeat laatu- ja suoritusvaatimukset ennen kuin hyväksymme ne tuotevalikoimaamme. Näin varmistamme, etteivät asennustyösi viivästy tuotelaatuun liittyvien ikävien yllätysten vuoksi.

Sisäverkkomääräys M65

Viestintäviraston määräys sisäverkoista ja teleurakoinnista (M65) ohjeistaa kiinteistöverkkojen rakentamista tavoitteenaan varmistaa tekninen laatu, yhteensopivuus sekä tietoliikennepalvelujen saatavuus. Valokuitukaapelointi tehdään yksimuotokaapelilla ja APC-hiotuilla LC- ja SC-liittimillä. Parikaapelit sisäverkossa ovat Cat6-kategoriaa.

Mitä sisäverkon rakentamiseen liittyvät määräykset tarkoittavat valokuidun eli optisen kaapeloinnin osalta? Kokosimme aiheesta oppaan.

Lataa tästä Kuitu kotiin -opas

Valmiskaapeleilla nopeampaa asennusta

FTTH-valmiskaapeliMikäli rakennusprojekteillasi on kiire, kannattaa tutustua valmiskaapeleihin. Orbiksen tuotannossa valmistetaan asiakaskohtaisesti valokuitu- ja Cat-kaapeleita. Valmiskaapeli on juuri halutun mittainen ja siinä on liittimet valmiina, joten se on nopea ja helppo asentaa. Orbiksen valmiskaapeleiden toimivuus varmistetaan mittaamalla tuotannossa ennen toimitusta.

Tarvikkeet

Lataa tästä Kiinteistöjen yleiskaapelointi -katalogimme

Lisätietoja