Home Käyttökohteet Mobiiliverkot ja älykaupungit

Mobiiliverkot ja älykaupungit

Orbis Smart City

Etsitkö toimittajaa, jolta saat valmiin ratkaisun mobiiliverkon tukiaseman tai älypylvään laitteiden kaapelointiin ja kytkentään? Ratkaisumme kattaa sekä valokuitu-, RF-, Cat-tiedonsiirron että sähkönsyötön. Joustava, kestävä ja helposti asennettava Orbis OptoMast™-tuoteperheemme on osoittanut luotettavuutensa mobiiliverkoissa jo vuodesta 2007. Perustuotteet saat meiltä heti varastosta. Laite- ja asiakaskohtaiset variaatiot saat tuotantomme räätälöimänä.

Miksi kaapeloida valmiilla ratkaisulla?Mobiiliverkon tukiasema

Kaapeleiden ja kytkentöjen osuus voi kuulostaa yksityiskohdalta, kun rakennetaan mobiiliverkkoa tai älykaupunkia. Mutta juuri yksityiskohdilla on merkitystä, jotta tukiaseman tai älypylvään asentaminen, ylläpito ja päivittäminen voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti. Materiaalien hankinnan helppous ja toimituksien sujuvuus auttavat projektia pysymään aikataulussa.

 

Tukiasemakaapelointi mobiiliverkossa

OptoMast™-ratkaisussa on useita ominaisuuksia, mitkä tekevät asentamisesta, päivityksistä ja korjauksista helpompaa. OptoMast™ koostuu runkokaapelista ja kytkentäkotelosta, josta lyhyemmillä jumpperikaapeleilla tehdään kytkennät aktiivilaitteille. Kun laitteita vaihdetaan tai lisätään, tarvitsee vaihtaa vain jumpperikaapelit sopivilla liittimillä.

Orbis OptoMast™ -katalogi – kaikki tukiasematuotteet yksissä kansissa

Urban Pole™ – valmis alusta mobiiliverkolle

Urban Pole™ – valmis alusta mobiiliverkolleTeknologian kehittyessä yhteysetäisyydet lyhenevät. Tämä johtaa siihen, että kaupunkitukiasemia on sijoitettava yhä tiheämpään. 

Urban Pole™ on pylväs, joka toimii kaupunkitukiasemana eli valmiiksi kytkettynä ja asennettuna alustana mobiiliverkolle.

Se sisältää valmiina tietoliikenne- ja sähkönsyöttökaapeloinnin sekä kytkentäpaikat mobiiliverkon radioille, joten sillä voidaan luontevasti lisätä mobiiliverkon kapasiteettia tai peittoa. 

Pylväs on suunniteltu sulautumaan rakennettuun ympäristöön, mikä helpottaa luvitusta ja pylvään asennusta. Alusta mahdollistaa myös valaistuksen integroinnin, vaikkakaan pylväillä ei ole tarkoitus korvata kaupungin valaistusverkostoa.

Urban Pole™ -esite

Älypylväs osana älykaupungin tiedonsiirtoa

Orbis 5G

Kaupunkiympäristössä 5G-tukiasemien ja muiden älykaupungin digitaalisten alustojen tarvitsema kaapelointi ja laitteet sulautetaan mahdollisimman huomaamattomasti kaupunkikuvaan. Ne voivat olla esimerkiksi osa bussipysäkkiä tai valopylvästä. Orbis kehittää yhteistyökumppaniensa kanssa näihin tarpeisiin uusia ratkaisuja, joita on pilotoitu vuodesta 2019 alkaen.

Lataa Modular smart poles -esite

 

Lisätietoja

Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: