Home Sovellukset Mobiiliverkot ja älykaupungit

Mobiiliverkot ja älykaupungit

Orbis Smart City

Etsitkö toimittajaa, jolta saat valmiin ratkaisun mobiiliverkon tukiaseman tai älypylvään laitteiden kaapelointiin ja kytkentään? Ratkaisumme kattaa sekä valokuitu-, RF-, Cat-tiedonsiirron että sähkönsyötön. Joustava, kestävä ja helposti asennettava Orbis OptoMast™-tuoteperheemme on osoittanut luotettavuutensa mobiiliverkoissa jo vuodesta 2007. Perustuotteet saat meiltä heti varastosta. Laite- ja asiakaskohtaiset variaatiot saat tuotantomme räätälöimänä.

Miksi kaapeloida valmiilla ratkaisulla?Mobiiliverkon tukiasema

Kaapeleiden ja kytkentöjen osuus voi kuulostaa yksityiskohdalta, kun rakennetaan mobiiliverkkoa tai älykaupunkia. Mutta juuri yksityiskohdilla on merkitystä, jotta tukiaseman tai älypylvään asentaminen, ylläpito ja päivittäminen voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti. Materiaalien hankinnan helppous ja toimituksien sujuvuus auttavat projektia pysymään aikataulussa.

Älypylväs osana älykaupungin tiedonsiirtoa

Kaupunkiympäristössä tukiasemien ja älypylväiden tarvitsema kaapelointi ja laitteet sulautetaan mahdollisimman huomaamattomasti kaupunkikuvaan. Ne voivat olla esimerkiksi osa bussipysäkkiä tai valopylvästä. Orbis kehittää yhteistyökumppaniensa kanssa näihin tarpeisiin uusia ratkaisuja, joita on pilotoitu vuodesta 2019 alkaen.

Orbis 5GValokuitu, RF, Cat, sähkönsyöttö vai jotain muuta?

Kokonaispakettimme tukiasemalle tai älypylväälle sisältää tiedonsiirto- ja sähkönsyöttökaapelit, kytkentäkotelot, jumpperikaapelit sekä kiinnikkeet. Tuotteet viimeistellään asiakaskohtaisesti.

Pysy helposti ajan tasalla

Kun tilaat uutiskirjeemme, lähetämme sähköpostiisi Mobiiliverkkoihin liittyvät uusimmat uutiset, blogikirjoitukset ja tapahtumakutsut.

Lisätietoja

Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: