Home Käyttökohteet Mobiiliverkot ja älykaupungit

Mobiiliverkot ja älykaupungit

Orbis Smart City

Etsitkö toimittajaa, jolta saat valmiin ratkaisun mobiiliverkon tukiaseman tai älypylvään laitteiden kaapelointiin ja kytkentään? Ratkaisumme kattaa sekä valokuitu-, RF-, Cat-tiedonsiirron että sähkönsyötön. Joustava, kestävä ja helposti asennettava Orbis OptoMast™-tuoteperheemme on osoittanut luotettavuutensa mobiiliverkoissa jo vuodesta 2007. Perustuotteet saat meiltä heti varastosta. Laite- ja asiakaskohtaiset variaatiot saat tuotantomme räätälöimänä.

Miksi kaapeloida valmiilla ratkaisulla?Mobiiliverkon tukiasema

Kaapeleiden ja kytkentöjen osuus voi kuulostaa yksityiskohdalta, kun rakennetaan mobiiliverkkoa tai älykaupunkia. Mutta juuri yksityiskohdilla on merkitystä, jotta tukiaseman tai älypylvään asentaminen, ylläpito ja päivittäminen voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti. Materiaalien hankinnan helppous ja toimituksien sujuvuus auttavat projektia pysymään aikataulussa.

Tukiasemakaapelointi mobiiliverkossa

OptoMast™-ratkaisussa on useita ominaisuuksia, mitkä tekevät asentamisesta, päivityksistä ja korjauksista helpompaa. OptoMast™ koostuu runkokaapelista ja kytkentäkotelosta, josta lyhyemmillä jumpperikaapeleilla tehdään kytkennät aktiivilaitteille. Kun laitteita vaihdetaan tai lisätään, tarvitsee vaihtaa vain jumpperikaapelit sopivilla liittimillä.

Älypylväs osana älykaupungin tiedonsiirtoa

Orbis 5G

Kaupunkiympäristössä 5G-tukiasemien ja muiden älykaupungin digitaalisten alustojen tarvitsema kaapelointi ja laitteet sulautetaan mahdollisimman huomaamattomasti kaupunkikuvaan. Ne voivat olla esimerkiksi osa bussipysäkkiä tai valopylvästä. Orbis kehittää yhteistyökumppaniensa kanssa näihin tarpeisiin uusia ratkaisuja, joita on pilotoitu vuodesta 2019 alkaen.

 

Lataa katalogi

Orbis OptoMast™ -katalogi – kaikki tukiasematuotteet yksissä kansissa

Lisätietoja

Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: