Home Käyttökohteet Teleoperaattorien kiinteät verkot

Teleoperaattorien kiinteät verkot

Toimintavarmoja ja laadukkaita verkkokomponentteja

Etsitkö laadukkaita verkkokomponentteja, joilla saavutetaan riittävä kapasiteetti ja toimintavarmuus? Haetko operaattorien hyväksymiä tuotteita, jotka mahdollistavat suuret tiedonsiirtomäärät? Orbikselta löydät laajan tuotevalikoiman valokuidun tuotteita. Orbikselta saat myös valmiskaapelit, joissa on tarkat käyttökohteeseesi soveltuvat pituudet ja liittimet.


Sovellukset 

Ristikytkentäratkaisujen tuotevalikoimamme valokuituverkkoihin kattaa myös verkkorakentamisen aiempia sukupolvia yhteensopivuuden varmistamiseksi. Samalla saat aktiivisen ja toimitusvarman tuotetuen. Orbiksen oma tuotanto ja tuotekehitys mahdollistavat sen, että saat käytännössä kokeillut ja testatut, innovatiiviset sekä samalla kustannustehokkaat kokonaisratkaisut käyttöösi mahdollisimman nopeasti. Meiltä löydät myös valokuitututkat sekä hitsauslaitteet sekä niiden käyttöön liittyvän opastuksen.    


Tuotteet

Lataa tästä Kiinteistöjen yleiskaapelointi -katalogimmeVerkkokaupastamme Worbiksesta näet perusvalikoimamme tuotteiden kuvat ja hinnat välittömästi 24/7. Verkkokauppa toimittaa tilauksesi lähes poikkeuksetta vuorokauden sisällä. Worbiksen chat auttaa sinua arkisin heti kun tarvitset apua. Lisäksi noutovarastomme palvelee sinua arkisin
klo 8-16.  

Worbis.fi-verkkokauppa


Kysy lisää myyjiltämme!

Lisätietoja

Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: