Home Tuotteet Cat6-kiinteistökaapelit

Cat6-kiinteistökaapelit


Cat6-valmiskaapelit valmistetaan Orbiksen tehtaalla Virossa ja varustetaan kohdekohtaisin tuotemerkinnöin.

Parikaapelointi talojakamosta huoneistojakamoonCat6 U/UTP

Cat6 U/UTP simplex -valmiskaapelia käytetään nousukaapelina talojakamosta huoneistojakamoon. Kaapelin molemmissa päissä on valmiina Cat6 UTP 180 Keystone -liittimet sekä vetosuojat. Valmiskaapelissa kaapelin molemmat päät on valmiiksi päätetty liittimiin, mikä tekee kaapelin asennuksesta nopeaa ja helppoa eikä vaadi osaamista liittimen tekemiseen. Valmistamme Cat6 simplex kaapeleita 1-85 m mittaisina (pituudet 2m välein).

Huoneistojakamosta huoneisiinCat6 U/UTP duplex

Cat6 U/UTP duplex -valmiskaapeli puolestaan soveltuu parikaapeliasennuksiin huoneistojakamosta huoneisiin. Kaapeli on suunniteltu erityisesti kohteisiin,joissaasunnot rakennetaan moduuli- ja elementtituotantona tehtaalla. Orbiksen valmiskaapelilla myös tietoliikennekaapelointi huoneistoihin voidaan tehdä jo tehtaalla. Kaapelin pituus on 15 m. Kaapelin toinen pää on päätetty kahteen Cat6 UTP 180 Keystone -liittimeen. Duplex-kaapelia asennettaessa kaapelit pysyvät siististi kiinni toisissaan, mikä tekee asennuksesta sujuvaa. Se on myös edullisempi ratkaisu kuin kaksi simplex-kaapelia.

Helppo tilata

Orbis valmiskaapeleiden tilaaminen on asiakkaalle helppoa: yksittäisten komponenttien laskennan sijaan tarvitaan vain tieto halutuista kaapelien pituuksista ja niitä vastaavista asuntojen numeroista. Toimitamme Cat6-valmiskaapelin pahvikelalla tai ilman kelaa, asiakkaan toiveen mukaisesti. Sekä kaapeliin että kelaan tulevat asuntokohtaiset tarramerkinnät.

Kaikkien kaapelien toimivuus mitataan Orbiksen tuotannossa ennen asiakkaalle toimittamista. Näin varmistetaan luotettavat, ensiluokkaiset tuotteet.

Tärkeimmät edut

  • Valmiiksi päätetty kaapeli on nopea ja helppo asentaa
  • Tilaaminen on asiakkaalle helppoa: tarvitaan vain tieto kaapelien pituuksista sekä asuntojen numerot
  • Orbiksen valmiskaapelien toimivuus varmistetaan mittaamalla tuotannossa ennen toimitusta
  • Duplex-kaapeli on edullisempi kuin kaksi simplex-kaapelia

Tärkeimmät tekniset ominaisuudet

  • Nousukaapeli Cat6 Simplex U/UTP, halkaisija: 6,3 mm
  • Huoneistokaapeli Cat6 Duplex U/UTP, halkaisija:13,4 mm
  • Minimitaivutussäde: asennettuna >25 mm, asennuksen aikana >50 mm
  • Asennuslämpötila: -30ºC...+50ºC
  • Sisäkäyttö, halogeeniton, nippupolton kestävä

 

Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: