Home Tuotteet Datakeskukset ja laitejakamot

Datakeskukset ja laitejakamot

Data centersLuotettavat kaapeloinnit ja järjestelmät

Datakeskuksen koosta riippumatta autamme turvaamaan ketterät asennustyöt ja datakeskuksen vakaan toiminnan. Olemme enemmän kuin tavarantoimittaja, sillä meiltä saat asiantuntevaa tukea viisaaseen ennakointiin sekä tuotteiden ominaisuuksien ja päivitettävyyden arviointiin.

Kehityksen kärjessä

Modulaariset ja muokattavat tuotteemme on helppo asentaa ja päivittää tulevaisuuden tarpeisiin sopiviksi. Huippulaatu turvaa tiedonsiirron toimivuuden. Tarvittaessa räätälöimme tuotteet tarpeesi mukaan omassa tuotannossamme.

Reagoi ketterästi

Suomessa sijaitseva varastomme takaa erinomaisen toimitusvarmuuden kaikenkokoisille tilauksille.

Autamme reagoimaan nopeasti yllättävissäkin tilanteissa. Tämä nostaa niin asennuksen kuin datakeskuksenkin kustannustehokkuutta.

Aina tukenasi

Olemme enemmän kuin tavarantoimittaja. Asiantuntijamme auttavat tekemään kestäviä ratkaisuja, olitpa sitten rakentamassa uutta tai päivittämässä vanhaa.

Olemme luottokumppani asennusfirmoille, joiden kanssa tarjoamme kokonaispalvelua.

Rakennatko uutta?

Pitkäikäiset, muokattavat ja nopeasti asennettavat tuotteemme varmistavat, että datakeskus on kustannustehokas, kestää aikaa ja skaalautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat valitsemaan parhaita ratkaisuja datakeskukseesi esikartoituksesta suunnitteluun ja asennukseen.

Päivitätkö vanhaa?

Teknologia kehittyy niin nopeasti, että on helppoa jäädä ajastaan jälkeen ja jättää tärkeitä seikkoja huomiotta.

Asiantuntijamme auttavat ennakoimaan päivitystarpeita, tekemään kestäviä ratkaisuja ja välttämään ikäviä yllätyksiä. Modulaariset tuotteemme tekevät päivittämisestä helppoa.

Tutustu tuotteisiimme:

Lataa Datakeskukset ja laitetilat -esitteemme

 

Hae samanlaista sisältöä: