Home Tuotteet Datakeskukset ja laitejakamot

Datakeskukset ja laitejakamot

Tietoliikennejakamoissa ja datakeskuksissa kaapelointeja tarvitaan runsaasti eri laitteiden välille. Jatkuvasti muuttuvan ja kehittyvän ympäristön ratkaisuiden on oltava modulaarisia ja helposti ylläpidettäviä. Näihin tarpeisiin on kehitetty uudenlaisia tiedonsiirron ratkaisuja ensinnäkin suuremman kapasiteetin aikaansaamiseksi sekä toisekseen kaapelointien runsaan määrän ja käsiteltävyyden hallintaan. 

Katso valokuitutuotteemme täältä >>> ja ratkaisumme parikaapelointiin täältä >>>

Puhdistustarvikkeet löydät täältä >>>

Muut datakeskuksiin ja laitejakamoihin liittyvät tuotteet löydät sivun oikeassa reunassa näkyvästä Tuotteet-luettelosta.

Jämäkät, mittatarkat ja räätälöidyt palvelin- ja tietoliikenneräkit

Palvelin- ja tietoliikenneräkkejä on saatavilla Orbikselta lukuisia erilaisia kokoonpanoja. Mitoiltaan räkit ovat yleensä 1000 ja 1200mm syvyisiä sekä 600 ja 800mm levyisiä. Korkeuden osalta tyypillisin korkeus on 42U, mutta myös muut korkeusvaihtoehdot ovat saatavilla. Räkit voidaan varustaa sivuseinillä tai ilman seiniä, rei´itetyillä pariovilla tai räkin levyisellä ovella. Ovien rei’itysaste voi olla jopa 80%. Alumiiniset räkit ovat tukevia ja kestävät paljon painoa.

Erilaiset lukitusratkaisut ovat saatavilla sarjoitetuista lukoista sähköisen kulunvalvonnan ratkaisuihin.

Kaapelinhallinta

Muovikourut takaavat turvallisen reitin valokuitukaapeleille pitäen nämä erillään kuparikaapeleista ja estämällä näitä vahingoittumasta teräviin reunoihin.

Sähkönsyöttö ja jäähdytys

Energia on konesalien ylläpidossa merkittävä kuluerä, mutta hallittavissa suunnittelulla ja älykkäillä ratkaisuilla. Tarpeisiin sopivat sähkönsyöttö-, jäähdytys- ja lämmönsiirtomenetelmät mahdollistavat energiankäytön optimoinnin sekä parhaimmillaan kulujen seurannan laitekohtaisesti.

Tilaa datakeskusuutiset sähköpostiisi

Kun tilaat uutiskirjeemme, lähetämme sähköpostiisi aihealueen uusimmat uutiset, blogikirjoitukset ja tapahtumakutsut. 

 


Lisätietoja