Home Tuotteet IANOS®

IANOS®

IANOS® kasvaa kanssasi

Huber+Suhner IANOS

Nykyaikaisen konesalin tiedonsiirtotarpeisiin on erityisesti kehitetty Huber + Suhnerin IANOS® –järjestelmä. Järjestelmä tukee uudenlaisia valokuitutiedonsiirron ratkaisuja suuremman kapasiteetin aikaansaamiseksi sekä kaapelointien runsaan määrän ja käsiteltävyyden hallitsemiseksi.

Huber+Suhnerin IANOS sisältää valmiiksi päätettyjä 2, 8, 12 ja 24 kuituun perustuvia kaapelointiratkaisuja, joissa on huomioitu paras mahdollinen pakkaustiheys, nopea asennettavuus sekä skaalautuvuus. Eri tiedonsiirtonopeudet 1G-120G voidaan saumattomasti yhdistää toisiinsa, mikä takaa markkinoiden parhaan yhteensopivuuden tulevaisuuden tarpeisiin.

Miksi kannattaa valita IANOS?

  • Runsas kuitutiheys kompaktin rakenteen ansiosta
  • Ratkaisu tulevaisuuden tarpeisiin
  • Siirtämiset, lisäykset ja vaihtamiset nopeasti
  • Skaalautuva 10G:stä 40G/100G-järjestelmiin
  • Moduulin asennus mahdollista edestä ja takaa
  • Innovatiivinen ja näppärä merkintä
  • Keskijakaja mahdollistaa redundanttipolut
  • Integroitu ilmavirran ohjaus

Valikoima sisältää

IANOS kehikko IANOS ristikytkentämoduuli

Kehikot

  • 1U kehikko (maks. 12 moduulia)  
  • 4U kehikko (maks. 24 moduulia)  

IANOS® 4U-kehikko on suunniteltu yhteensopivaksi räkkikaappeihin, joissa on runsaasti kaapelointeja tarvitsevia blade-palvelimia ja kytkimiä. Kehikko asennetaan kytkinten ylä- tai alapuolelle. 4U:n korkuisessa kehikossa on jopa 576 kuitua (288 porttia).

IANOS® 1U-kehikko on tarkoitettu räkkeihin, joissa on paljon kuitukytkentöjä tarvitsevia palvelimia ja kytkimiä. 1U-kehikossa on jopa 144 kuitua (72 porttia).

Ristikytkentämoduulit

IANOS®-ristikytkentämoduulissa MTP- tai LC-runkokaapelit yhdistetään eteenpäin kytkentäkuituihin tai toiseen kaapelointiin.

Base-2 yksimuotosovelluksissa moduuli mahdostaa nopean plug&play vaihtoehdon jatkoksille tai vaihtoehtoisesti MTP-monimuotosovelluksissa Base-8, Base-12 tai Base-24 liitokset.

IANOS MTP-LC-muunnosmoduuli IANOS MTP-muunnosmoduuli

MTP-LC-muunnosmoduulit

IANOS®-muunnosmoduuli muuntaa takaosaan kytkettävän MTP-runkokaapeloinnin moduulin etuosaan LC-liittimille. Etuosasta voidaan LC-kytkentäkuidilla yhdistää lähellä sijaisteviin aktiivilaitteisiin. Yleensä moduulia käytetään vähäisempää 1G, 10G tai 16G tiedonsiirtonopeutta tarvittaessa.

Muunnosmoduulin avulla voidaan helposti tulevaisuudessa päivittää LC-liitännät yksinkertaisesti vaihtamalla tilalle MTP-moduuli.

Moduuleita on saatavissa single tai double-versiona, jotka soveltuvat Base-8, Base-12 tai Base-24 MTP runkokaapelointiin.

MTP-konversiomoduulit

IANOS®-konversiomoduulit mahdollistavat aiemmin asennetun MTP-runkoverkon käyttämisen uusien vastaanottimien kanssa. Esimerkiksi kaksi Base 12-runkokaapelia voidaan muuttaa kolmeksi Base-8 MTP-liittimiin (40G SR4) tai vaihtoehtoisesti muuntaa yhdeksi Base-24 MTP-liittimeen (100G SR10).

 

IANOS LC-jatkosmoduuli IANOS esikytketyt moduulit

LC-jatkosmoduulit

IANOS®-jatkosmoduuli on kaksiosainen moduuli, jossa on paikat 24 yksittäiselle jatkokselle tai neljälle nauhajatkokselle (ribbon splice). Jatkosmoduuli on yhteensopiva 8, 12 ja 24 kuidun Optipack-valmiskaapeleiden kanssa sekä huomioi kuitujen taivutussäteen rajoitteet.

Esikytketyt moduulit

IANOS®-esikytketyssä moduulissa on valmiiksi kytkettynä tietty määrä kaapelia. Kaapelin toinen pää voi olla myös moduulissa valmiina tai vaihtoehtoisesti vapaana, jotta siihen voidaan myöhemmin tehdä jatkokset häntäkuituihin.

Esikytketyt moduulit lyhentävät asennusaikaa verrattuna häntäkuitujen hitsaamiseen. Ne myös optimoivat kaapelien määrää, koska räkkien välille vedetään hallitusti juuri sopivan mittaisia kaapeleita

IANOS kaapelointi

Valmiskaapelit

IANOS-järjestelmän kanssa yhteensopivat Optipack-valmiskaapelit ovat sopivan kokoisia, joustavia ja kestäviä ratkaisuja. Runkokaapelit, kaapelisarjat sekä jumpperit mahdollistavat alusta loppuun yhteensopivan ja helposti kytkettävän kokonaisuuden.

Lue lisää

Englanninkielinen tuotesivu http://ianos.hubersuhner.com

Katso myös


Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: