Home Tuotteet Kytkentäkuidut

Kytkentäkuidut

KytkentäkuidutKytkentäkuitu on tietyn mittainen valokaapeli, jonka päissä on valmiina liittimet UPC- tai APC-hiottuina. 

Kytkentäkuituja käytetään sisätiloissa mm. jakamoissa ja datakeskuksissa. Vaativia olosuhteita kuten kosteutta ja UV-säteilyä kestäviä kytkentäkuituja nimitetään usein jumppereiksi ja niitä käytetään esimerkiksi yhteyksissä ulkokaapista sisälle talojakamoon, teollisuudessa sekä tukiasemissa.

Uusi innovatiivinen Uniboot-liitin mahdollistaa suuremman pakkaustiheyden konesaleissa. Halkaisijaltaan 2 mm tai 3 mm kaapeleissa on kaksi kuitua, mikä säästää tilaa verrattuna normaaliin Duplex-kytkentäkuituun. Uniboot-liitin on saatavilla myös pidemmällä lukitussalvalla, mikä helpottaa käsittelyä tiheästi pakatuissa paneeleissa ja kytkennöissä.

LC-XD Uniboot -kytkentäkuidut sopivat sekä standardi- että minikokoiseen LC Duplex -adapteriin.

Yleisimmät heti varastosta

Valikoimastamme löydät niin yksimuoto- (OS2) kuin monimuotokuituja (OM3, OM4, OM5). Kytkentäkuituja on saatavilla SC- ja LC-liittimillä, joissa hiontavaihtoehtoina ovat APC tai UPC. Myös muita liittimiä, kuten FC tai ST, on saatavissa tarvittaessa.

Saatavilla ovat kaapelityypit simplex ja duplex sekä pituudet 0,25–50 m. Duplex-kaapeli on yleensä vaipaltaan 8-figurea, mutta myös 0-figure-versioita on saatavissa. Tarvittaessa kytkentäkuitujen polariteetti on vaihdettavissa. 

Yleisimmät kytkentäkuidut ovat saatavissa suoraan noutovarastostamme sekä verkkokaupastamme. Vaativiin olosuhteisiin soveltuvia jumppereita tuotantomme valmistaa asiakaskohtaisesti räätälöitynä.

Worbis.fi-verkkokauppa