Home Tuotteet Kytkentäkuidut

Kytkentäkuidut

KytkentäkuidutKytkentäkuitu on tietyn mittainen valokaapeli, jonka päissä on valmiina liittimet UPC- tai APC-hiottuina. 

Kytkentäkuituja käytetään sisätiloissa mm. jakamoissa ja konesaleissa. Vaativia olosuhteita kuten kosteutta ja UV-säteilyä kestäviä kytkentäkuituja nimitetään usein jumppereiksi ja niitä käytetään esimerkiksi yhteyksissä ulkokaapista sisälle talojakamoon, teollisuudessa sekä tukiasemissa.

Uusi innovatiivinen Uniboot-liitin mahdollistaa suuremman pakkaustiheyden konesaleissa. Halkaisijaltaan 2 mm tai 3 mm kaapeleissa on kaksi kuitua, mikä säästää tilaa verrattuna normaaliin Duplex-kytkentäkuituun. Uniboot-liitin on saatavilla myös pidemmällä lukitussalvalla, mikä helpottaa käsittelyä tiheästi pakatuissa paneeleissa ja kytkennöissä.

LC-XD Uniboot -kytkentäkuidut sopivat sekä standardi- että minikokoiseen LC Duplex -adapteriin.

Yleisimmät heti varastosta

Meiltä löydät laajan valikoiman sekä yksimuoto- että monimuotokytkentäkuituja, joita on saatavilla sekä simplexinä että duplexina. Yleisimmät kytkentäkuidut, mitaltaan 1–10 m, ovat saatavissa suoraan noutovarastostamme sekä verkkokaupastamme. Tarvittaessa kytkentäkuitujen polariteetti on vaihdettavissa. Vaativiin olosuhteisiin soveltuvia jumppereita tuotantomme valmistaa asiakaskohtaisesti räätälöitynä.

Worbis.fi-verkkokauppa