Home Tuotteet Päätepaneelit

Päätepaneelit

  • Paneelikotelon syvyys 120, 140 tai 200 mm
  • Korkeus 1–2U
  • Pyöristetyt kulmat
  • Saatavilla kuitutuella tai pohjalevyllä

 

 

 
Valokuituverkko jaetaan esim. kiinteistöjakamosta huoneisto- ja kerrosjakamoihin päätepaneelin kautta.

Orbiksen päätepaneelit sopivat standardin mukaiseen 19 tuuman levyiseen räkkiin tai kehikkoon. Perusmalliston paneelikotelon syvyys on 200 mm. Metallista valmistetun ja harmaaksi maalatun paneelin sisärakenne on turvallinen, eikä sisällä teräviä kulmia.

Paneelin etulevyn aukkoihin on merkitty adapterin mukaan numerointi 1–24, 1–48 tai 1–96. Etulevy on helposti irrotettavissa, sillä kannen saa auki ilman, että etulevyä tarvitsee ruuvata auki. Paneelin takana on riittävästi tilaa runkokaapelin sisäänviennille. 

Paneelit sisältävät aina räkkiasennustarvikkeet, kuitujatkospidikkeet ja maadoitusruuvin.

Worbis.fi-verkkokauppa

Tyhjät paneelikotelot

Sisältävät paneelikotelon ja etulevyn. Korkeus 1U.

Tyhjät paneelikotelot pohjalevyllä

Pohjalevy toimii paneelissa törmäyssuojana, kaapelitukena ja kaapelivarastona. Pohjalevyn korkeutta voidaan säätää kaapelin varastointitarpeen mukaan 1–2U välillä. Pohjalevyllinen paneeli voidaan kiinnittää myös seinään. Pohjalevy lisää paneelin syvyyttä 125 mm. Törmäyssuojan korkeus on 30 mm.

Tyhjät paneelikotelot kuitutuella

Paneelikoteloissa on etulevyn lisäksi mukana kuitutuki.  Tuki asennetaan paneelikotelon alimmaisten räkkikiinnitysruuvien alle. Tuki vähentää kuitukaapelien rasitusta ja suojaa liittimiä esimerkiksi kaapin ovelta (törmäyssuoja). Paneelin korkeus tuen kanssa on 1U ja syvyys 300 mm.

Kuitutuet

Kuitutuet eli "haarukat" sopivat paneeleihin, joissa ei ole pohjalevyä. Tuki asennetaan paneelin alimmaisten räkkikiinnitysruuvien alle, jolloin paneelin korkeus pysyy 1U:na. Tuki vähentää kuitukaapelien rasitusta ja suojaa liittimiä esimerkiksi kaapin ovelta (törmäyssuoja). Kuitutuen korkeus on 20 mm.

Tiedätkö jo paneelikoteloiden yksityiskohdista?

Esittelemme videolla 19 tuuman paneelikoteloidemme asentamiseen vaikuttavia tärkeitä ominaisuuksia.


 

Lisätietoja