Home Tuotteet Päätepaneelit

Päätepaneelit

  • Paneelikotelon syvyys 120, 140 tai 200 mm
  • Korkeus 1-2U
  • Pyöristetyt kulmat
  • Saatavilla törmäyssuojalla tai pohjalevyllä

 

 

 
Valokuituverkko jaetaan esim. kiinteistöjakamosta huoneisto- ja kerrosjakamoihin päätepaneelin kautta.

Orbiksen valokuitupaneelit sopivat standardiin 19 tuuman levyiseen räkkiin tai kehikkoon. Pohjalevyllinen paneeli voidaan kiinnittää myös seinään. Metallista valmistetun paneelin sisärakenne on turvallinen eikä sisällä teräviä kulmia ja se on maalattu harmaaksi.                 

Paneelin etulevyn aukkoihin on merkitty adapterista riippuen numerointi 1-24, 1-48 tai 1-96. Etulevy on helposti irroitettavissa, sillä kannen saa auki ilman, että etulevyä tarvitsee ruuvata auki. Paneelin takana on riittävästi tilaa runkokaapelin sisäänviennille. Paneelit sisältävät aina räkkiasennustarvikkeet ja maadoitusruuvin.

Worbis.fi-verkkokauppa

Tyhjät paneelikotelot

Sisältävät paneelikotelon ja etulevyn. Korkeus 1U.

Tyhjät paneelikotelot kuitutuella

Paneelikoteloissa on etulevyn lisäksi mukana kuitutuki. Tuki asennetaan paneelin alimmaisten räkkikiinnitysruuvien alle. Tuki vähentää kuitukaapelien rasitusta ja suojaa liittimiä esimerkiksi kaapin ovelta (törmäyssuoja). Paneelin korkeus tuen kanssa on 1U ja syvyys 300mm.

Tyhjät paneelikotelot pohjalevyllä

Paneeli säädettävällä pohjalevyllä. Syvyys 200 mm, korkeus 1/2U. Sisältää räkkiasennustarvikkeet ja maadoitusruuvin. Lisäksi mahdollisuus seinäkiinnitykseen.

Kuitutuet

Kuitutuet eli "haarukat" sopivat paneeleihin, joissa ei ole pohjalevyä. Tuki asennetaan paneelin alimmaisten räkkikiinnitysruuvien alle, jolloin paneelin korkeus pysyy 1U:na. Tuki vähentää kuitukaapelien rasitusta ja suojaa liittimiä esimerkiksi kaapin ovelta (törmäyssuoja).

Tiedätkö jo paneelikoteloiden yksityiskohdista?

Esittelemme videollaa 19 tuuman paneelikoteloidemme asentamiseen vaikuttavia tärkeitä ominaisuuksia.

Lue lisää

Esite: Valokuidun asennustarvikkeet - Orbis (PDF)


 

Lisätietoja