Home Tuotteet Parikaapelit

Parikaapelit

Parikaapelointi - Twisted pair cablingHaluamme täyttää tarpeesi kaikkien kaapelointitarvikkeiden nopeana, turvallisena ja neuvovana toimittajana.

Tekniikan kehitys ja standardien kirjo asettaa jatkuvasti kasvavia vaatimuksia kaapeliasennuksille. Olemmekin iloisia voidessamme helpottaa niin urakoita ostavien kuin niitä toteuttavien työtä tarjoamalla takuulla toimintavarman tuoteperheen Cat-kaapelointiin – yhdestä paikasta kaiken kokoisten kaapelointijärjestelmien asennuksiin.

Valikoimamme koostuu valmistuttamistamme Orbis Vaski-tuotteista, joista löytyy yleiskaapelointiin sisäverkkomääräyksen mukaiset Cat6-kaapelit ja datakeskuksiin soveltuvat Cat6A-kaapelit. Parikaapelit ovat saatavilla vuorokauden ympäri verkkokaupastamme Worbis.fi.

Työsi mittaiset parikaapelit

Me Orbiksella tunnemme asiakkaamme sekä ympäristön, jossa asennuksia tehdään. Näkemyksemme ja osaamisemme kiinteistöjen tiedonsiirtoratkaisuista on auttanut meitä kokoamaan tuotesarjan, joka vastaa työsi haasteisiin. Laadukkaat kaapelointitarvikkeet takaavat mukavan asennuksen ja toimintavarman lopputuloksen. 

Henkilökohtainen ja joustava palvelu on meille tärkeää. Haluamme tuntea valikoimamme niin hyvin, että voimme auttaa sinua neuvomalla sopivimman tuotteen kohteeseesi. Samoin toimitusvarmuus ja helppo, nopea tilaaminen koska ja missä vain auttaa urakkaasi valmistumaan ajallaan.

 

 

Tutustu Orbis Vaski -tuoteperheeseen

Parikaapelit, Cat-kaapelit, Ethernet-kaapelit… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Varmaa on kuitenkin se, että toimivilla ja testatuilla kaapeleilla, liittimillä, asennustarvikkeilla ja työkaluilla verkon asentaminen onnistuu

Worbis.fi-verkkokauppa

Kaapelit

Laadukas parikaapeli on helppo kuoria ja kytkeä. Selkeät merkinnät pitävät työsi järjestyksessä. Orbis Vaski -tuoteperheen kaapelit on tehty vaativiinkin asennuksiin ja ne kestävät suomalaiset olosuhteet.

Katso myös räätälöidyt Cat6-kiinteistökaapelit ja Cat6A-konesalikaapelit.

Liittimet

Liittimissä laatuerot näkyvät suoraan asennuksen helppoudessa ja kontaktien luotettavuudessa. Orbis Vaski -tuoteperheen liittimet ovat Keystone-standardin mukaisia ja kytkettävissä sekä V-työkalulla että tarvittaessa 110-työkalulla.

Työkalut

Työkaluistaan ammattilainen tunnetaan! Orbis Vaski -tuoteperheen työkaluilla kytket Keystone-liittimet jopa 70 % nopeammin.

Mekaniikka

Laadukas, yhteensopiva mekaniikka viimeistelee siistin asennuksen. Orbis Vaski -tuoteperheestä löydät Keystone-yhteensopivat seinätelineet, liitinpaneelit ja muut tarvikkeet.

Kytkentäkaapelit

Orbiksen Vaski-tuoteperheen liitosjohdot ovat Keystone-standardin mukaisia. Vaihtoehtoja on saatavilla 0,5 metristä 30 metriin.


 Lataa Orbis Vaski -esite

 

Hae samanlaista sisältöä: