PDU


PDU

Palvelinräkkien sisällä tarvitaan organisoitua, selkeää sähkönjakelua eri laitteille. Yksittäisille laitteille vedetään palvelinräkin sisällä sähköt niin kutsutun PDU:n tai sähköriman kautta. Palvelinräkeissä voi olla useita sähkönsyöttöjä. Tällöin esimerkiksi vasemman puolen PDU:t saavat sähkönsyöttönsä UPS1-järjestelmältä ja oikea puoli saa syöttönsä UPS2-järjestelmältä. 

PDU:ita on saatavilla erilaisilla ominaisuuksilla varustettuina riippuen täysin tarpeista. Valikoimistamme löytyy sekä vertikaalisia että horisontaalisia malleja. Perusmallin PDU:t riittävät hyvin pieniin tarpeisiin. Vaativampaan käyttöön on saatavilla mm. yksittäisten laitteiden kulutusta seuraavia mitattavia, älykkäitä sekä etähallittavia PDU:ita. PDU:n kautta voidaan myös kylmäkäynnistää verkkolaitteita etänä. Kaikissa tilanteissa PDU on hyvin kriittinen komponentti, jonka pitää olla laadukas. 

PDU:n perusvaihtoehdot

  • Horisontaalinen/vertikaalinen
  • Pistokkeet: IEC C13, C19 tai Schuko
  • Virransyöttö: 1-vaihe tai 3-vaihesyöttö, vaihekohtainen maksimi 16 tai 32 ampeeria

Suosituimmat PDU-mallit tilaat kätevästi verkkokaupastamme

Worbis.fi-verkkokauppa

Valikoimistamme löytyy myös HVDC PDU  kysy lisää myynnistämme.

Virtakaapelit myös Orbikselta

Toimitamme myös yleisimmin käytettyjä IEC320-standardin mukaisia virtakaapeleita, joilla kytketään räkkiin asennetut aktiivilaitteet PDU:n kautta verkkovirtaan. 

Varastostamme on heti saatavissa mustia perusmalleja. Tilauksesta meiltä saa muita värejä, mittoja ja lukittavia virtakaapelimalleja.


Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: