Etusivu Tuotteet RF-tiedonsiirto ja antennit

RF-tiedonsiirto ja antennit

RF tuotteet | RF componentsOrbiksella on vuosikymmenten kokemus RF-kaapeleista ja muista suurtaajuuskomponenteista. RF-tiedonsiirron komponentteja käytetään langattoman verkon rakentamisessa ja siihen liittyvien tuotteiden valmistuksessa. Tiedonsiirtotarpeita on tänä päivänä kaikkialla ympärillämme koneista kulkuvälineisiin, joten ympäristöolosuhteista johtuen usein laatuvaatimukset ovat tärkein kriteeri valittaville tiedonsiirtotuotteille.

RF-kaapelit ovat käyttötarkoituksestaan riippuen jäykkiä, puolitaipuisia tai taipuisia sekä eri taajuusalueille tarkoitettuina. RF-komponentteja ovat kaapelien lisäksi mm. antennit, adapterit, jakajat, tehosummaimet, päätteet ja kytkimet.

Orbiksen oma tuotanto Virossa valmistaa asiakaskohtaisesti RF-kaapeleita, joissa on sovellukseen tarvittava pituus sekä liittimet valmiina. Valmiskaapelit ovat yksilöityjä numerokoodilla, mikä mahdollistaa niiden jäljitettävyyden. Tuotteiden laatu varmistetaan kaapelikohtaisilla mittaustesteillä.

Sisäpeittoverkot ovat yksi esimerkki langattomasta tiedonsiirrosta. Sisäpeittoverkolla tehdään antenniverkko tiloihin, joita maanpäällinen radioverkko ei kata. Näitä ympäristöjä ovat esimerkiksi parkkitalot, sairaalat ja tunnelit. Myös uusissa rakennuksissa selektiivilasit vaimentavat tehokkaasti radioaaltoja eikä matkapuhelin toimi.

Orbiksen tuotevalikoiman ammattikäyttöön suunnitellut antennit soveltuvat useisiin eri  langattoman tiedonsiirron käyttötarpeisiin, kuten WLAN, sisäpeitto, GPS, Glonass ja RFID. Yksi laajakaistainen antenni voi myös välittää useiden taajuuksien signaaleja, kuten esim. GSM, WLAN, WIMAX ja TETRA (VIRVE). Laajakaistaiset antennit ovat käytännöllisiä muun muassa kulkuneuvoissa, joissa antennien ja kaapelointien asennustila on rajoitettua.

Hae samanlaista sisältöä: