Home Tuotteet Ristikytkentäkaapit

Ristikytkentäkaapit

Ristikytkentäkaappi Huber+SuhnerHuber+Suhnerin CDR Lisa-kaappi on suunniteltu yhteistyössä asentajien ja teleoperaattoreiden kanssa. Lisa sisältää monia ominaisuuksia, joita ei ole 19 tuuman kaapeissa. Lisan c-muotoinen rakenne mahdollistaa pääsyn kaikkiin osiin etupuolelta, mikä vähentää asennus- ja huoltoaikaa. 

Huber+Suhnerin uusi CDR 1500 ristikytkentäkaappi mahdollistaa selkeän erittelyn tulevan ja lähtevän kuitukaapeloinnin välillä. Kaapin rakenne mahdollistaa sen, että ristikytkentöjen tekemiseen kaapin sisällä tarvitaan vain yhden (3,5 m) pituisia kytkentäkuituja. CDR 1500 on vain 300 mm syvä eli tilantarve esim. MMR-huoneessa on pieni. Myös kytkentäkuitujen hallintaan on panostettu CDR 1500 suunnittelussa.

 

RistikytkentäkaapitOrbiksen OptoManager on perinteinen metallikaappi, johon mahtuu 19 tuuman valokuitupaneeleita. Valokuitukaapelit järjestelmällisesti hallitsevassa OptoManagerissa voi olla 2000 SC- tai 4000 LC-liitintä. 

Tilaa säästyy, kun 300 mm syvän kaapin voi asentaa aktiiviräkkirivin päähän tai esimerkiksi kokonaan kylmätilan ulkopuolelle salin seinälle. Takaseinät vastakkain (”back-to-back”) saadaan kaksinkertainen kapasiteetti. Kaapin muotoilu mahdollistaa myös kytkentäkuitujen asennuksen suoraan vieressä olevaan kaappiin.

 

Hae samanlaista sisältöä: