Home Tuotteet Tuoteuutuus: Cel-Fi SOLO

Tuoteuutuus: Cel-Fi SOLO

Mobiiliverkon sisäkuuluvuustoistin pienyrityksille 
Cel-Fi SOLO -toistin

Cel-Fi SOLO on älykäs toistin, joka on suunniteltu mobiiliverkon 3G- ja 4G/LTE-kuuluvuuden parantamiseen sisätiloissa. Laitteella voidaan tuoda kuuluvuutta 120 käyttäjälle, jopa 1500 neliön kokoiseen avotilaan. Uusi valkoinen Cel-Fi SOLO korvaa aiemman mustan Cel-Fi PRO:n, joka koostui kahdesta parina toimivasta laitteesta.

Helppo ja yksinkertainen ratkaisu

Cel-Fi SOLO -toimitukseen kuuluu toistinlaitteen lisäksi kolme antennia: ulkoantenni (patch), sisäantenni (omni) ja piiska-antenni (whip). Mukana ovat myös tarvittavat kaapelit ja asennustarvikkeet.Cel-Fi SOLO -toistin, antennit ja asennustarvikkeet

Ulkoantenni saa 3G- ja 4G/LTE-verkon signaalin lähimmältä mobiilitukiasemalta ja välittää sen Cel-Fi SOLO -toistimelle. Toistin toistaa signaalin kuuluvuutta sisätilassa. Sisäantennilla voidaan säätää sisätilan kuuluvuusaluetta. 

Cel-Fi SOLO toistaa signaalin sillä teholla kuin se on ulkona, joten ulkona täytyy olla riittävä teleoperaattorin mobiiliverkon peitto. Toistinlaite ei voi vahvistaa heikkoa signaalia. 

Suomessa Cel-Fi SOLO -toistimia myy DNA:n yritysmyynti puh. 0800 30 20 30 (arkisin 816) ja toimitukseen sisältyy aina asennus.

Lisätietoja

Hae samanlaista sisältöä: