Home Yritys Asennus- ja suunnittelukumppanit

Asennus- ja suunnittelukumppanit

Sisätilojen kuuluvuusverkot

Tarjoamme avaimet käteen-ratkaisuja sisätilojen kuuluvuusverkoista seuraavien asennus- ja suunnitteluyritysten kanssa.


Browacom Oy

Browacom

Browacom Oy tekee langattomien tietoliikenneverkkojen asentamis-, käyttöönotto-, testaus, vika- ja mastotöitä. Browacomin erikoisosaamiseen kuuluvat myös sisäpeittoantenniverkkojen kuuluvuuskartoitukset, suunnittelu- ja asennustyöt.

www.browacom.fi


Eltel Networks Oy

Eltel Networks logo

Eltel Networks Oy on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Eltel:n asiakkaita ovat mm. sähköverkkoyhtiöt, teleoperaattorit sekä suurimmat kiinteistö- ja rakennusalan yhtiöt. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Radioverkkojen sisäpeittoratkaisuissa Eltel on erikoistunut Avaimet Käteen- palveluun, jossa sisäverkon toteutuksessa otetaan huomioon myös teleoperaattoreiden kanssa tehtävä yhteistyö.

https://www.eltelnetworks.com/fi/suomi


Empower Oy

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa. Yritys kehittää digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemusta ja osaamista voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Empower kehitää modulaarisia ohjelmistoja ja tuottaa palveluita energia-alan asiakkaiden Big Datan hallintaan. Empowerin toiminta kattaa Pohjoismaat ja Baltian.
Mobiilin sisäverkkoissa Empower on erikoistunut kokonaistoimituksiin, suunnitelusta ylläpitoon. Yrityksellä on valtakunnallinen peitto sekä hyvät yhteydet operaattoririntamaan.

Empower

https://www.empower.fi


Techvo Oy

Techvo logo

Radioverkkojen suunnittelu.


Voimatel Oy

Voimatel logo

Suunnittelemme, rakennamme, ylläpidämme ja operoimme sähkö- ja tietoliikenneverkkoja.

https://www.voimatel.fi/