Home Yritys Asennus- ja suunnittelukumppanit

Asennus- ja suunnittelukumppanit

Orbis on SANT ry:n jäsenSisätilojen kuuluvuusverkkojen kumppanit

Olemme SANTin eli Suomen antenni- ja teleurakoitsijaliitto ry:n jäsen. 

Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja sisätilojen kuuluvuusverkoista seuraavien asennus- ja suunnitteluyritysten kanssa.


Caverion Suomi Oy

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan.

Caverion Oyj

https://www.caverion.fi/


Eltel Networks Oy

Eltel Networks Oy on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Eltel:n asiakkaita ovat mm. sähköverkkoyhtiöt, teleoperaattorit sekä suurimmat kiinteistö- ja rakennusalan yhtiöt. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Radioverkkojen sisäpeittoratkaisuissa Eltel on erikoistunut Avaimet Käteen- palveluun, jossa sisäverkon toteutuksessa otetaan huomioon myös teleoperaattoreiden kanssa tehtävä yhteistyö.

Eltel Networks logo

https://www.eltelnetworks.com/fi/suomi


Rejlers Finland Oy

Rejlers Finland Oy on insinööripalveluja toimittava yritys, joka on osa kansainvälisesti toimivaa Rejlers-konsernia. Asiakkaamme toimivat mm. energian, teollisuuden, rakentamisen ja infran toimialoilla.

Rejlers Telecomista löytyvät kaikki asiantuntijapalvelut tietoliikenneinfran konsultointiin. Tarjoamme osaamistamme monioperaattori-, Virve- ja privaattisisäverkkojen vaatimusten määrittelyyn, kuuluvuusmittauksiin, suunnitteluun, rakennuttamiseen, valvontoihin ja erilaisiin laatutarkastuksiin, sekä ylläpitoon koko valtakunnan alueella. Palvelemme myös urakoitsijoiden kilpailutuksessa, sekä laitesijoitussopimusten laatimisessa operaattoreiden ja kiinteistöjen välille.

Voimme tarjota tarvittaessa sisäverkkoratkaisut avaimet käteen toteutettuna yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Rejlers Finland Oy

https://www.rejlers.fi/


Rindesso Oy

Rindesso Oy tarjoaa antenni- ja tietoverkkotyöt jo yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Näiden lisäksi palveluihimme kuuluvat GSM- ja Virve-sisäverkot sekä äänentoisto- ja ovipuhelinasennukset. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Espoossa. Toiminta-alueemme on koko Suomi – pääasiallisesti palvelemme Keski-Suomessa, Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla. Asiakaskuntamme koostuu urakoitsijoista ja rakennuttajista.

Rindesso Oy

https://www.rindesso.fi


TelePatrol Oy 

TelePatrol Oy on tele- ja viestintäverkkojen rakentamispalveluita tarjoava yritys, joka aloitti toimintansa keväällä 1997. Yli 20 vuoden kokemus sekä into pysyä aallonharjalla takaavat monipuoliset ja laadukkaat palvelut, joihin kuuluvat mm. ATK-verkot, antenniverkot, GSM- ja Virve-sisäpeittoverkot sekä operaattoritason valokuituverkot. Nämä sekä monet muut järjestelmät hoituvat tarvittaessa suunnittelusta käyttöönottoon – eli avaimet käteen.

TelePatrol Oy:n logo

https://www.telepatrol.fi


Voimatel Oy

Suunnittelemme, rakennamme, ylläpidämme ja operoimme sähkö- ja tietoliikenneverkkoja.

Voimatel logo

https://www.voimatel.fi/