Etusivu Yritys Asennus- ja suunnittelukumppanit

Asennus- ja suunnittelukumppanit

Sisätilojen kuuluvuusverkot

Tarjoamme avaimet käteen-ratkaisuja sisätilojen kuuluvuusverkoista seuraavien asennus- ja suunnitteluyritysten kanssa.


Browacom Oy

Browacom

Browacom Oy tekee langattomien tietoliikenneverkkojen asentamis-, käyttöönotto-, testaus, vika- ja mastotöitä. Browacomin erikoisosaamiseen kuuluvat myös sisäpeittoantenniverkkojen kuuluvuuskartoitukset, suunnittelu- ja asennustyöt.

www.browacom.fi


Eltel Networks Oy

Eltel Networks logo

Eltel Networks Oy on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Eltel:n asiakkaita ovat mm. sähköverkkoyhtiöt, teleoperaattorit sekä suurimmat kiinteistö- ja rakennusalan yhtiöt. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Radioverkkojen sisäpeittoratkaisuissa Eltel on erikoistunut Avaimet Käteen- palveluun, jossa sisäverkon toteutuksessa otetaan huomioon myös teleoperaattoreiden kanssa tehtävä yhteistyö.

http://www.eltelnetworks.com/fi/suomi


Relacom Oy

Relacom logo

Relacom Finland Oy on Suomen johtavia telecom-palveluyhtiöitä, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää valtakunnallisesti teleliikenneverkkoja. Yrityksen palvelut ja osaaminen kattavat kaikki alan keskeiset teknologiat ja laitteet. Relacomilta saa sekä hyvin laajat ja kattavat verkot avaimet käteen toimituksena että erillisinä palveluina teknisen suunnittelun, verkon rakentamisen, käyttöönoton ja dokumentoinnin kuin ylläpidon ja viankorjauksetkin.


https://www.relacom.fi


Techvo Oy

Techvo logo

Radioverkkojen suunnittelu.


Voimatel Oy

Voimatel logo

Suunnittelemme, rakennamme, ylläpidämme ja operoimme sähkö- ja tietoliikenneverkkoja.

https://www.voimatel.fi/