Home Yritys Asennus- ja suunnittelukumppanit

Asennus- ja suunnittelukumppanit

Sisätilojen kuuluvuusverkkojen kumppanit

Tarjoamme avaimet käteen-ratkaisuja sisätilojen kuuluvuusverkoista seuraavien asennus- ja suunnitteluyritysten kanssa.


Eltel Networks Oy

Eltel Networks Oy on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Eltel:n asiakkaita ovat mm. sähköverkkoyhtiöt, teleoperaattorit sekä suurimmat kiinteistö- ja rakennusalan yhtiöt. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Radioverkkojen sisäpeittoratkaisuissa Eltel on erikoistunut Avaimet Käteen- palveluun, jossa sisäverkon toteutuksessa otetaan huomioon myös teleoperaattoreiden kanssa tehtävä yhteistyö.

Eltel Networks logo

https://www.eltelnetworks.com/fi/suomi


Orbion Consulting

Suomen johtava Virve/2-5G -monioperaattori-sisäantenniverkkojen suunnittelija. Palveluihimme kuuluu sisäkuuluvuusongelmien ratkaisu, kuuluvuusmittaukset, tarkistusmittaukset, toteutussuunnittelu ja sisäantenniverkkojen kokonaistoimitukset.

Orbion Consulting

https://www.orbionconsulting.fi


Rindesso Oy

Rindesso Oy tarjoaa antenni- ja tietoverkkotyöt jo yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Näiden lisäksi palveluihimme kuuluvat GSM- ja Virve-sisäverkot sekä äänentoisto- ja ovipuhelinasennukset. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Espoossa. Toiminta-alueemme on koko Suomi – pääasiallisesti palvelemme Keski-Suomessa, Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla. Asiakaskuntamme koostuu urakoitsijoista ja rakennuttajista.

Rindesso Oy

https://www.rindesso.fi


TelePatrol Oy 

TelePatrol Oy on tele- ja viestintäverkkojen rakentamispalveluita tarjoava yritys, joka aloitti toimintansa keväällä 1997. Yli 20 vuoden kokemus sekä into pysyä aallonharjalla takaavat monipuoliset ja laadukkaat palvelut, joihin kuuluvat mm. ATK-verkot, antenniverkot, GSM- ja Virve-sisäpeittoverkot sekä operaattoritason valokuituverkot. Nämä sekä monet muut järjestelmät hoituvat tarvittaessa suunnittelusta käyttöönottoon – eli avaimet käteen.

TelePatrol Oy:n logo

https://www.telepatrol.fi


Voimatel Oy

Suunnittelemme, rakennamme, ylläpidämme ja operoimme sähkö- ja tietoliikenneverkkoja.

Voimatel logo

https://www.voimatel.fi/