Home Yritys Asennus- ja suunnittelukumppanit

Asennus- ja suunnittelukumppanit

Sisätilojen kuuluvuusverkkojen kumppanit

Tarjoamme avaimet käteen-ratkaisuja sisätilojen kuuluvuusverkoista seuraavien asennus- ja suunnitteluyritysten kanssa.


Eltel Networks Oy

Eltel Networks Oy on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Eltel:n asiakkaita ovat mm. sähköverkkoyhtiöt, teleoperaattorit sekä suurimmat kiinteistö- ja rakennusalan yhtiöt. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Radioverkkojen sisäpeittoratkaisuissa Eltel on erikoistunut Avaimet Käteen- palveluun, jossa sisäverkon toteutuksessa otetaan huomioon myös teleoperaattoreiden kanssa tehtävä yhteistyö.

Eltel Networks logo

https://www.eltelnetworks.com/fi/suomi


Empower Oy

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa. Yritys kehittää digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemusta ja osaamista voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Empower kehitää modulaarisia ohjelmistoja ja tuottaa palveluita energia-alan asiakkaiden Big Datan hallintaan. Empowerin toiminta kattaa Pohjoismaat ja Baltian.
Mobiilin sisäverkkoissa Empower on erikoistunut kokonaistoimituksiin, suunnitelusta ylläpitoon. Yrityksellä on valtakunnallinen peitto sekä hyvät yhteydet operaattoririntamaan.

Empower

https://www.empower.fi


Orbion Consulting

Suomen johtava Virve/2-5G -monioperaattori-sisäantenniverkkojen suunnittelija. Palveluihimme kuuluu sisäkuuluvuusongelmien ratkaisu, kuuluvuusmittaukset, tarkistusmittaukset, toteutussuunnittelu ja sisäantenniverkkojen kokonaistoimitukset.

Orbion Consulting

https://www.orbionconsulting.fi


Voimatel Oy

Suunnittelemme, rakennamme, ylläpidämme ja operoimme sähkö- ja tietoliikenneverkkoja.

Voimatel logo

https://www.voimatel.fi/